Уфологът Скот Уоринг откри на Луната „древни оръжия“ на извънземните!(видео)

Виртуалният археолог Скот Уоринг заяви, че на Луната има скрити древни извънземни оръжия.

Това, което уфологът нарича оръжие, напомня на копието, с което извънземните са водели война помежду в древни времена. Също така, според изследователя, на Луната някога е имало живот са били изградени градове, които са разрушени по време на конфликта.

Това заключение е направил изследователят, след като открил на снимка на повърхността на Луната нещо подобно на надписа на латиница „VEL“ и стрелка, насочена нагоре. Снимката преди това е направена от апарат на Националната космическа агенция (НАСА).

Развивайки теорията си, уфологът прави предположението, че става дума за митично копие, което все още се почита като светиня в някои страни. Твърди се, че това копие е представено от извънземните като дар на човешката цивилизация, за да се предпази от нахлуването на извънземни врагове.

Стрелката, която е посочена вдясно от надписа, се интерпретира от уфолога като указание за местоположението на това „магическо оръжие“. Това място, според Уоринг, е кратерът на Майкъл Джексън. В същото време уфологът смята решението на извънземните да скрият оръжия на Луната за блестящо, тъй като до определен момент неподготвеното човечество не е желателно да притежава такова мощно оръжие.

Уоринг публикува на своята страница и видео със загадъчния „надпис“ и негови, още по-изненадващи  предположения.

!-- Composite Start -->

Esoreiter

© 2019 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

В гробницата на Тутанкамон са намерени извънземни оръжия!

Учени са открили в гробницата на Тутанкамон доказателства, че древните египтяни може да са контактували с извънземни. Необичайни железни кинжали, намерени в гробницата на древния египетски фараон Тутанкамон, дълго време… Continue reading „В гробницата на Тутанкамон са намерени извънземни оръжия!“

Още по темата във фейсбук:

© 2019 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *