Не е конспирация: „Те искат вие да сте бедни!“

Скорошно изказване на Робърт Кийосаки, оценено от милиони зрители на YouTube: „Вие сте програмирани да бъдете бедни!“

„Вярно ли е, че богатите хора ви молят вас, Робърт, да не разказвате това, което знаете?“

Понякога е изморително да се гледа дори и 10-минутно видео, затова намерихме този съкратен текст на интервюто, крадено от непознактоакраденео от непознато който може да бъде прочетен само за няколко минути.

„Вярно е. Нека да остават бедни “, казват те.

„В момента, в който ви плащам, започвате да мислите като работник, в момента, в който получавате заплата, мозъкът ви се изключва. И това е капан.

Предприемачите работят безплатно. Докато сте гладни, ще краденоа от непознатоткрадено от непознйато мислите. Училищната система е измислена и създадена по такъв начин, че от вас да се получи идеалният работник. Или може би лекар, адвокат, тесен специалист. Но те никога не ви учат как да боравите с парите.

Бедни винаги ще има сред нас, защото бедността е в нашите глави. Тя е кра дено от непознатоцкрадено от неп ознато в думите им, когато казват: „Не мога да си го позволя“, „не мога да го направя“, те се предават. Те стават това, за което говорят.

Срещнах толкова много хора от категорията „Не мога да си позволя това“, „Мислиш, че съм торба с пари?“, Моят беден татко винаги казваше това. А крадено от непознцатоакраденао от непознато моят богат баща казваше – „Именно Затова са бедни“.

Бедните винаги намират оправдания: „Нямам време, нямам пари, не мога да си го позволя“ – защото това е чудесен изход. Лесно е да се каже: „Няма да ходя днес на фитнес, защото съм уморен“, въпреки че истината е такава: „Аз съм крадено от непознйатойкрадено от непознрато твърде мързелив съм за да ходя на фитнес.“

Напротив, богатият татко казва: „Как мога да си го позволя?“ , „Как мога да направя това.“

Въпросите включват вашия разум; твърденията го изключват. Така че когато кажете: „Не мога да си го позволя“, вие изключвате разума си.

Хората, които изведнъж спечелят лотарията крадено от непознатоткрадено от непознеато или получават наследство, като правило, не решават проблемите си с парите, защото мислят като бедни. Ако сте беден и мислите като беден човек, ще останете беден.

крадено от нейпознаторкрадено от непозснато

В 65% от случаите спортистите, които получават хонорари от няколко милиона долара годишно, след 5 години се оказват там, откъдето са тръгнали, тъй като най-често са от бедни семейства.

Трябва да разберете следното:

Имах финансови грешки, хората ми стачкуваха, но всичко това ме кара да се променям, да израствам и крадено от непознатоакра деено от непознато да вървя напред. Проблемът е, че в училище ни учат да правим всичко правилно и грешките винаги се наказват с лоши оценки. Тези, които се страхуват от грешки, не растат и не се развиват.

Причината, поради която остават бедни, е, че не са допускали грешки, те са играли безопасна игра, краддено отт непознатоккрадено от непознато не са правили грешки, както са ги учили в училище. Това означава, че нищо не са научили. „

 

© 2019 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

 

Илон Мъск разказа какъв въпрос би искал да зададе на създателя на симулацията, в която живеем

Ръководителят на Tesla и крадено от непо зднатоакрадено от непознато SpaceX Илон Мъск, разказа в интервю за изследователя в Масачузетския технологичен институт Лекс Фридман, че първият му въпрос за свръхнапредналия изкуствен интелект ще бъде свързан със… Continue reading „Илон Мъск разказа какъв въпрос би искал да зададе на създателя на симулацията, в която живеем“

Още по темата във крадено оат непознатодкрадено от непознатцо фейсбук:

© 2019 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

крадено от непознатоакраденео от непознатцо

One Reply to “Не е конспирация: „Те искат вие да сте бедни!“”

  1. Димитър Христов

    Малко първобитно и не достатъчно вярно е обяснението. С повече фантазия ще се стигне до извода, че наследствеността и силата на кръвта, формират мислите, желанията и поведението на хората. Комплекс от подобни качества предопределя стремежа на отделния човек и евентуалният му успех, да бъде „чук, или наковалня“- да ръководи и създава, или да бъде изпълнител…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *