Уфологът Скот Уоринг откри на Марс цял град (видео)

Скот Уоринг, известен с интересните си открития, отново привлече вниманието на обществеността. Разглеждайки снимки на повърхността на Марс, Уоринг просто не повярвал на това , което вижда – пред очите му се открила невероятна картина.

Този път уфологът твърди, че на представени от НАСА снимки може да се види цял град на повърхността на Марс. Тези снимки може да показват, че все още има живот на Марс, но Уоринг не изключва, че това може да е и рядко природно образувание.

Изследователят смята, че този „град“ може да е пряко свързан с Атлантида, и представителите на тази цивилизация някога да са живели на Марс, но поради някакъв непознат за нас катаклизъм (или война) те   напуснали безжизнената планета, премествайки се на Земята.

Възможно е в легендите Атлантида да не е континент, а планета. Защото за древните хора е било трудно да обяснят събития, свързани с пътешествия до други планети, затова в легендите става дума за „голям континент“.

Уфологът е заснел и публикува в интернет видео с обзор и подробно описание на находката си. Според него на снимките на Марс доста ясно се виждат геометрично правилни линии, подобни на улици, покрай които има сгради с куполи и кули.

Линиите на мрежата, които се виждат на пейзажа на Марс, са с дължина около 1 километър между пресечките. Изследователят е сигурен, че този образ е 100 % доказателство, че някога на Марс е имало живот.

© 2019 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

 

Марсоходът Curiosity засне марсианска „птица“ (видео)

Марсоходът Curiosity е заснел мистериозен черен обект, който по външните си очертания много прилича на летяща птица. Иначе на Марс официално няма живот! © 2019 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved! Американски… Continue reading „Марсоходът Curiosity засне марсианска „птица“ (видео)“

Още по темата във фейсбук:

© 2019 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *