Мистиката на проклятията – Нищо подобно няма!

Когато човек е в плен на силни емоции, той се намира …. под ХИПНОЗА! Това е хипноза, която той сам е предизвикал. Всички хора се страхуват от хипнотизатори, а това, че самите те непрекъснато изпадат в хипнотичен транс, кой знае защо се пренебрегва.

И така, каква е опасността от думите, чути от човек, когато е в плен на силни емоции?

Този, който е под хипноза, сякаш отваря вратичка към своето Подсъзнание. Обикновено тази област е прикрита от Съзнанието. Съзнанието може да се сравни с капака на тенджера. Когато е затворена, това, което ви внушават, не влиза в мозъка (в тенджерата).

Когато емоциите започнат да кипят, капакът на тенджерата се повдига или дори излита напълно. И всичко, което се намира вътре – започва да излиза навън безконтролно.

Думите, които хората чуват, не се проследяват от разума и не се филтрират. Няма капак на тенджерата – няма го критичният фактор в мисленето.

И по този начин, човек под хипноза (при силни емоции) възприема всички чужди думи, дори те да идват от телевизора, като ИСТИНА.

Именно защото човек не използва критиката по време на емоционалната си експлозия, той възприема думите на другите за даденост и конструира събитията от живота си (несъзнателно, разбира се) по този негативен сценарий.

Значи трябва да се пазите от … себе си. Струва си да научите как да управлявате емоциите си (нещо, за което психолозите често говорят толкова много). Междувременно ето и няколко съвета:

Не бива да се говори на болен човек за възможен лош изход от заболяването му. Пациентът почти винаги се намира в самохипноза – уплашен е! Всички, които изпитват страх, са под хипноза, така че бъдете наясно.

Не бива да се гледа телевизия, когато се показват чужди страдания и не бива да ги „премервате“ върху себе си, избухвайки в емоции.

При самохипноза по правило възникват всички психологически травми. И всички ограничаващи самонастройки, хората си създават пак при самохипноза.

Терапевтичната хипноза служи за „връщане в миналото“ – за разрушаване на това, което човек сам си е „построил“ там.

econet

© 2019 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

 

Изстрел от четвъртото измерение

Това се случва през 2003 г., в кабинета си е убит с два изстрела богат и влиятелен гражданин на Съединените американски щати –  92 годишният Вилхелм Хердер. Кабинетът на Хердер… Continue reading „Изстрел от четвъртото измерение“

Мистериозни „зли сили“ погубиха истински „ловец на духове“

Известният ловец  на духове Гуарав Тивар е починал  в Индия при  мистериозни обстоятелства. На тялото на 32-годишния любител на  паранормални явления е открита загадъчна черна ивица. Откъде се е появила… Continue reading „Мистериозни „зли сили“ погубиха истински „ловец на духове““

Още по темата във фейсбук:

© 2019 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *