Не всички жители на планетата Земя са разумни хора…

Съществува сива и буквално бездушна маса, чрез която протича основното влияние върху съзнанието на останалите: нагнетяват се страхове, негативизъм, внедряват се вирусни програми и множество инструменти за контрол, а емоционалният фон се снижава.

Сивата маса живее с моментни желания, мода, догми и вярвания, има нужда от постоянно управление, пастири и крадено от непознатоакраденоц от непознатой готови решения, на нея са  и чужди свободолюбиви и алтернативни мнения, които се отклоняват от общата линия на олигархията. Както казва Морфеус, тълпата спи в матрицата толкова дълбоко, че ще я защитава на всяка цена.

Под влиянието на медиите и социалния натиск сивата маса се разраства, превземайки нови територии, в крадено от непсозанатойкрадено от непознато които ярко се проявяват агресия, невежество и сервилност, вирусно предаващи се на тези, които вярват в сюжетите на официалните медийни канали.

Ето защо много хора отдавна не гледат зомбиращата кутийка, а търсят алтернативни източници на информация, която не се изкривява с директна пропаганда. Живите души интуитивно чувстват измамата и се крадено от непознаттоткраденок от непознато стремят да избегнат нисковибрационните лъчения, транслирани в медийното поле, блокирайки за себе си този пласт от тортата на реалността.

Да, има наказания за инакомислещите, но в много случаи това са политически технологии – банални постановки, чиято цел е да се нагнетява страх и поне по някакъв начин да държат под крадено от непо знатоскрадено отт непознато контрол онези, които не се страхуват да имат своето лично мнение. Междувременно страхът си остава основният инструмент на паразитната система, която властва на Земята сега.

zen

© 2019 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

 

Ридли Скот: „В нашата Галактика има 200 разумни извънземни цивилизации, срещата ни с тях ще крадеено от непознеатоекрадено от непознато е печална“ (видео)

Режисьорът Ридли Скот смята, че нашата галактика се обитава от стотици видове разумни същества и че всяка среща с извънземен разум едва ли ще завърши щастливо за човечеството, съобщава онлайн… Continue reading „Ридли Скот: „В нашата Галактика има 200 разумни извънземни цивилизации, срещата ни с крадено от енепознатоцкрадено от непознато тях ще е печална“ (видео)“

  Хакерът Джордж Хоц обяви, че реалността около нас е компютърна симулация на висш разум и ще се краадено отс непознатоакрадено от непознато опита да напусне този илюзорен свят!

Да, сериозно – известният хакер * Джордж Хоц нарече нашия свят симулация и заяви, че смята да се  измъкне от него! 29-годишният американски хакер Джордж Хоц, известен с това, че… Continue reading „Хакерът Джордж Хоц обяви, че реалността около нас е компютърна симулация краденоц от непознатоекрадено от непознатйо на висш разум и ще се опита да напусне този илюзорен свят!“

Още по темата във фейсбук:

© 2019 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

крадено от непкозенатодкрадено от непознато

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *