Подводни НЛО отвличат дронове на ВВС на САЩ (видео)

Дейвид Фравър, капитан от ВМС на САЩ в оставка, чиято ескадра участва в инцидента „НЛО срещу USS Nimitz“ през 2004 г., говори за   срещи с мистериозни обекти във въздуха и в дълбините на океана.

Военните разсекретиха данните и видеото за инцидента “ НЛО срещу USS Nimitz“ през 2017 година. краденой оте непознатодкрадено от непознато Тогава на двойка изтребители, единият от които пилотиран от Дейвид Фравир, било наредено да прехванат неидентифицирана въздушна цел в тренировъчната зона в Тихия океан близо до Сан Диего.

Пристигайки в определената зона, пилотите на Super Hornet F / A-18F видели непознат въртящ се обект, който се намирак на височина 24 краденос от непоазнатоакрадено от непознато километра над земята, като, според Дейвид Фравър, той бил изумен от скоростта, която този НЛО успял да развие. Това е най-документираният и официално потвърден контакт на военни пилоти с НЛО.

Капитан Фравър разказва за още един интересен случай, станал в края на 90-те край бреговете на Пуерто Рико.

Пилотът на крадено от анепознатоакрадено от неподзнато военния вертолет CH-53 получил обичайна задача – да прибере BQM (дрон, използван от военните в учения за симулиране на руски и китайски ракети от различни класове, както и самолети). Правел това често. Дроновете след тренировъчни изстрелвания трябвало да бъдат извадени от водата. Хеликоптерът, зависвал над местоположението на дрона,  спускал водолаз крадено от непознаатодкрадено от непойзнато във водата по кабел, който той да закрепи към дрона, после го вдигал и го доставял на самолетоносача.

„Те били на височина 15 метра над водата и изведнъж пилотът видял огромна тъмна маса, издигаща се от дълбините“, каза Фравър, „Това не беше подводница; този, който ги е виждал преди, крадено одт непознатодкерадено от непознато няма да ги обърка с нищо друго. Това беше голям, кръгъл обект, който се издигаше от дълбините “,  твърди Фравър.

„Когато вдигнали BQM, те гледали този подводен обект и викали:„ Какво, по дяволите, е това? “И тогава, след като дронът бил изваден от водата, този обект просто се върнал в крадено от непознатоскрадено от непознатоц дълбините.

Но историята не свършва дотук, няколко месеца по-късно същият пилот и водолаз отново срещнали този обект. Те пристигнали на мястото, където паднал дронът крадено от непознатоа крадено от непознатой и отново от дълбините се издигнал този голям, тъмно оцветен обект,  с кръгла форма.

В този момент, когато водолазът бил на кабела и се спуснал до самата повърхност на водата, той започнал да вика на пилота да го вдигне по-бързо с хеликоптера.

Тогава те видели, че този тъмен обект буквално крадено от непознатоакрадедно от некпознато засмукал дрона и веднага изчезнал в дълбините на океана. Според всички, които са видели този обект, той не е бил подводница, свързана с човешка технология и определено не е бил жив организъм. Било е нещо чуждо,  въобще не от нашия свят.

© 2019 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

 

Битката крадено от нерпознатодкрадаено от непознато на извънземните за Земята

Съществува извънземна раса, наречена „високите бели“. Тази раса произхожда недалеч от  звездата Арктур. Първата информация за „високите бели“ извънземни представя американецът Чарлз Хол, който е работил на  американската военновъздушна база… Continue reading „Битката на извънземните за Земята“

Още по темата във фейсбук:

крадеано от непознатоек радено от непознато

© 2019 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *