Странна аномалия с форма на пръстен се появи в небето над Сиенага, Магдалена, Колумбия (видео)

На 4 октомври 2019 г. в небето над Сиенага, Магдалена в Колумбия, местни жители са заснели неестествено изглеждаща правоъгълна дупка в облаците.

След което се появила още една странна  аномалия, която била черна и с формата на пръстен,  образувала се в тази необичайна правоъгълна облачна дупка.

© 2019 nepoznato.energetika-bg.com краденйо от непознатоткраденод от непознато All rights reserved!

ВМС на САЩ потвърдиха, че видеоклиповете с НЛО в небето са истински! (видео +)

ВМС на САЩ признаха, че видеоклиповете с неидентифицирани обекти, заснети от американски пилоти и публикувани в Интернет, са истински. Това съобщи изданието Popular Mechanics. Клиповете са заснети през 2004 и… Continue креадено от непознатоскрадено от непрознато reading „ВМС на САЩ потвърдиха, че видеоклиповете с НЛО в небето са истински! (видео +)“

Метеорадари засякоха огромен НЛО, прелитащ през „вихров портал“ краденео от непознаатоцкрадено от непознато в небето над Съединените щати (видео)

Невероятен  брой мълнии са регистрирани в Long Valley Caldera на 28 август 2019 г., 21.45 ч., когато на картата на метеорологичните радари се появява странен вихров портал точно над долината.… Continue reading „Метеорадари засякоха огромен НЛО, прелитащ през „вихров портал“ в небето крадено от непознатоцкраденое от непознатцо над Съединените щати (видео)“

Още по темата във фейсбук:

© 2019 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

кртадено от непознатосккрадено от непознато крадено от непознато кртадено от непознаато

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *