Арнолд Шварценегер за смъртта: „Тя ме вбесява!“ (видео)

Актьорът се надява, че след смъртта все пак има нещо.
Арнолд Шварценегер вече не е млад – тази година актьорът навърши 72 години – и, както изглежда, понякога мисли за смъртта. На гости при радиоводещия Хауърд Стърн, Шварценегер споделя мислите си по този въпрос.

Оказва се, че смъртта не плаши, а вбесява актьора. Би било хубаво, казва Шварценегер, въпреки че бих искал да съм сигурен, че смъртта не е краят на пътя, а преход към някъде другаде.

Не се боя от смъртта, но тя просто ме вбесява. Особено, както ми се струва, тя [дразни] хора като нас – просто имате такъв живот и после край – всичко свършва. Това просто ме вбесява.

Истината е в това, че [след смъртта] просто заминавате на шест стъпки по земята и бавно гниете там. Лично аз се надявам, че и след смъртта има живот, но е малко вероятно да бъде такъв, какъвто е сега. Мисля, че няма да можем просто да седим там, да даваме интервюта, да се смеем и да се радваме на живота.

Може би около нас ще има ангели. Може би Бог ще ни наказва всеки път, когато кажем дума от три букви или нещо подобно. С една дума, най-много ме дразни именно тази несигурност и неизвестност. Това е просто непоносимо.

Единственото, което остава да се направи в такава ситуация, шегува се Арнолд, е да се опитаме да живеем вечно. Засега очевидно при него това добре се получава.

Прави впечатление, че срещата на Шварценегер със Стърн е била свързана със предстоящата нова част на „Терминатора“. В новия филм Арнолд отново играе робот -убиец от бъдещето и Сара Конър обещава да го убие, когато всичко свърши. Вероятно именно това е накарало Арнолд да се настрои така философски.

© 2019 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

 

Мистерии: Малко преди смъртта си хората започват да сънуват едни и същи сънища…

Специалистите от Американския център за хосписни и палиативни грижи в Бъфало завършиха 10-годишно изследване и направиха доста интригуващо и загадъчно откритие: Оказва се, че малко преди смъртта си, хората започват… Continue reading „Мистерии: Малко преди смъртта си хората започват да сънуват едни и същи сънища…“

 

Печални новини: Раят не съществува, а смъртта на човека е завинаги!

Може би развитието на науката   ни е дало  много хубави неща като въздушен транспорт, интернет и роботи. Но лошите новини, сътворени от науката, също не са малко. Учените наскоро… Continue reading „Печални новини: Раят не съществува, а смъртта на човека е завинаги!“

Още по темата във фейсбук:

© 2019 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *