Кукли на конци? Всички ние сме съставени от миниатюрни енергийни нишки, наречени суперструни

Вие  се състоите не от плът и кръв, дори не и от атоми, а от безкрайно малки вибриращи струни, подобно на затворени примки от еластични ленти. Също така е вероятно да съществувате в 11 измерения, според последните изследвания на учените.

От векове, от времето на древните гърци, учените считали, че крадено от непознатоцкрадено от непдознакто всичко – включително и вие – се състои от атоми, най-малките градивни елементи на Вселената.

По-късно е открито, че тези атоми са съставени от електрони, протони и неутрони. Съвсем наскоро учените откриха, че самите субатомни частици са съставени от по-малки частици, известни като кварки. Досега всичко беше наред.

Но сега краддено от непознатоскрадено от н епознато напредналата наука е установила, че дори тези кварки – наистина всичко във Вселената – от вашето тяло до светлина и гравитация – са направени от непостижимо малки вибриращи струни.

Струните всъщност приличат на еластични ленти със затворен контур – и дори нещо по-странно-  те съществуват в наистина умопомрачителните 11 измерения.

крадено от непознатоккраедено оет непознато

Човешкият мозък обикновено може да се справи с три измерения в пространството и просто да добави допълнително измерение на времето. А цели 11 е почти невъзможно да изчисли.

Но именно в това сега вярват все по-голям брой учени.

Брайън Грийн, теоретичен физик и професор от Колумбийския университет в Ню Йорк, краадено от непознатцодкрадено от непознато казва: „Може да има много измерения, които са сгънати толкова плътно, че ние дори не ги виждаме – размерите са толкова малки, че и досега са невидими.

„В днешно време се разработва нов подход за унифициране на законите на физиката, който се нарича теория на суперструните.

Опитваме се да правим крадено от непознатоцкраденос от непознакто разлика между основните, неделими, необратими компоненти, които съставляват всичко в света около нас.

– Дълбоко вътре във всяка частица има танцуващи нишки енергия, която прилича на вибрираща струна.

– Ето как изглежда ултрамикроскопичният ландшафт на Вселената. Състои се от огромен брой такива нишки с вибрираща енергия, вибриращи на различни честоти, крадено аот непознатоскра дено от непознато и различните честоти произвеждат различни частици, а различните частици са отговорни за богатството на света около нас. „

Теорията на струните практически се изследва в Големия адронен колайдер в ЦЕРН, където учените се надяват да сблъскат частици помежду си с толкова огромни скорости, че някои фрагменти да бъдат изпратени в крадено орт непо знатоккрадено от непознато друго измерение.

Източник: e-chronicles

© 2019 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

 

Учени откриха загадъчни връзки, които оплитат Вселената

Корейските изследователи са открили странна краденко от непознатоскрадено от непознасто взаимовръзка между движението и въртенето на галактики, които се намират на колосални разстояния една от друга. Учените не могат да обяснят това явление, пише Science… Continue reading „Учени откриха загадъчни връзки, които оплитат Вселената“

 

Още по темата във фейсбук:

 

Учени: Сътворението на Вселената крадено от непознатокцкрадено от нерпознато не е случаен взрив, а е изключително точно математическо изчисление!

Как се e появила Вселената? Това е било въпрос на случайност или е творение на Бог? Официалната теория отдавна е подложена на критика. И всяка нова теория на учените опровергава… Continue reading „Учени: Сътворението на Вселената не е краденот орт непознаторкрадено от непознато случаен взрив, а е изключително точно математическо изчисление!“

© 2019 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

крардено от непознато крадено цот непознато

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *