НЛО напускат Земята?

Сайт, специализиран в обобщаването на статистически данни, е създал любопитна графика, която разстрои уфолозите. Тя илюстрира динамиката на наблюденията на НЛО.

Графиката се основава на данни, които се събират от базирания в САЩ National UFO Reporting Center. В него постъпват съобщения, идващи не само от американци, а от цял ​​свят. Центърът започва да работи през 90-те години на миналия век.

Оттогава броят на очевидците на НЛО само нараства. И достига своя максимум през 2014 г., когато са приети почти 9 хиляди съобщения за годината. Но след това графиката рязко пада – до юни 2018 г. са  преброени по-малко от хиляда и петстотин НЛО.

Броят на НЛО в небето стремително пада.

Има две хипотези, обясняващи този феномен. Първата се изразява от повече или по-малко сериозни астрономи. Както например, че интересът към НЛО намалява. Хората са се научили да разбират небесните явления и вече не приемат светлината на Венера, прожекторите на прелитащите самолети, светлините на китайските фенери и следите от ракети, излитащи от Земята.

Някои уфолози имат различно мнение. Те се опасяват, че НЛО напускат Земята. Те напускат, естествено, заедно с извънземните, които летят в тези НЛО. Те се опасяват защото не знаят причината за това „бягство“. Ами ако ни заплашва нещо фатално?

И още едно странно нещо: през последните години се появиха доказателства от много сериозни очевидци – сред пилотите на ВВС и астронавтите. Разузнавателните агенции в няколко страни, включително Пентагона, ЦРУ, ФБР и британското разузнаване, публично признаха, че са участвали в редица мащабни проекти за наблюдение на НЛО. Изглежда, че всичко това би трябвало да повиши интереса към „извънземните“. Но той пада. Както и броят на тези, които забелязват „летящите чинии“. Загадка …

© 2019 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

 

Енергийни „медузи“ в Космоса, заснети от совалката „Атлантис“ (видео)

Видео с НЛО, видяно от космическата совалка „Атлантис“ по време на мисията STS115. Това е загадъчен органичен НЛО, който вероятно е жив организъм, записан с цифрова неподвижна камера от астронавта… Continue reading „Енергийни „медузи“ в Космоса, заснети от совалката „Атлантис“ (видео)“

Още по темата във фейсбук:

 

ВМС на САЩ потвърдиха, че видеоклиповете с НЛО в небето са истински! (видео +)

ВМС на САЩ признаха, че видеоклиповете с неидентифицирани обекти, заснети от американски пилоти и публикувани в Интернет, са истински. Това съобщи изданието Popular Mechanics. Клиповете са заснети през 2004 и… Continue reading „ВМС на САЩ потвърдиха, че видеоклиповете с НЛО в небето са истински! (видео +)“

© 2019 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *