Тръбните звуци в небето се създават от огромни НЛО? (видео)

С появата на YouTube се появиха много различни видове уфологични видеоклипове, които в миналото хората показваха само на приятели или гледаха сами.

Днес подобни видео доказателства за дейността на НЛО са достъпни за всички, което, от една страна, е добро, а от друга, наистина необичайните наблюдения често се губят в потока от еднообразна и не много интересна информация, идваща от цял ​​свят. Но въпреки това, те съществуват.

Австралия, 13 декември – нещо подобно на „окото на Саурон“, което виси над Кубан и Йоркшир:

Латинска Америка, 12 декември – нещо мистериозно свети над града. Вероятно „марсианците“ са решили, че Луната по някакъв начин свети твърде слабо през нощта:

Коста Рика, 13 декември – Ярък тюркоазен обект се крие зад облак. За съжаление видеоклипът е неправилно завъртян, но има общо впечатление за събитието:

Най-интересното видео, което се появи предишния ден обаче, дойде от Пакистан. Видеото е с дата 13 декември:

След подобни истории е трудно да се повярва, че облаците наистина са облаци и че няма нищо скрито в тях.

И в такъв случай възниква въпросът: ако такива огромни обекти, които се крият в облаците, генерират електрически полета, тогава на теория те би трябвало да издават някакъв много силен, всепроникващ звук?

В опит да отговорим на този въпрос, преразгледахме няколко стари видеоклипа с така наречените „тръбни звуци“. И ето какво открихме там:

Когато хората снимат такива видеоклипове, не винаги е ден, а когато е ден – не винаги е  слънчево време и нещо може да се види. Но дори и когато условията позволяват да се снима небето, операторът или насочва камерата в една точка, или кой знае защо – насочва обектива встрани, като прави снимки на околността. Тоест, обзор на небето по време на запис на „тръбни звуци“ се случва рядко.

Но когато такива обзори все пак се случват, много често в небето могат да се видят или твърде необичайни облаци или отвори с правилна форма в облачната покривка. В светлината на това откритие, видеото от Пакистан кара човек да се замисли, че някои случаи на „тръбни звуци“ са дело на извънземни. Възможно е по времето на подобни звуци над дадена област да виси гигантски НЛО с големина на град. И той е скрит  или от облак, или от друг оптичен камуфлаж.

Трудно е да се каже доколко правилна е тази версия, но в бъдеще, когато анализирате видео с „тръбни звуци“, ще трябва да обърнете голямо внимание на небето, попадащо в кадъра – най-вероятно НЛО и тези мистериозни шумове са свързани по някакъв начин.

thebigtheone

© 2019 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

 

Странни „звуци на Апокалипсиса“ са записани във Великобритания, Ирландия, Канада и САЩ (видео)

Странни звуци и мистериозни небесни звуци от дълго време плашат жителите на много страни. За ужасни и плашещи звуци, идващи сякаш от нищото или от небето, сега съобщават жители на… Continue reading „Странни „звуци на Апокалипсиса“ са записани във Великобритания, Ирландия, Канада и САЩ (видео)“

Още по темата във фейсбук:

© 2019 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *