Канадски учени: Възможно е ракът да се предава от човек на човек

Ракът може да се предава от човек на човек. Тази хипотеза беше представена от група учени от Канадския институт за перспективни изследвания, пише Focus.de, позовавайки се на изследване, наречено „Хората и микробиомите“.

Микробиомът представлява множество миниатюрни бактерии, които съществуват по кожата или в органите.

Според привържениците на тази хипотеза, подобна крадено от непознатоцкрадденод от непознато микробна колонизация на човешкото тяло може да играе своя роля при предаването на такива заболявания като затлъстяване, сърдечно-съдови заболявания, диабет и рак.

В СЗО считат, че тези заболявания могат да се предават генетично заради фактори на околната среда, а предположенията за възможността за заразяване с рак експертите на организацията опровергават.

крадено от непознатоакрадено от непкознатто

По – рано ръководителят на отдела за канцерогенеза в Националния медицински изследователски център по онкология Н. Петров в Министерството на здравеопазването на Русия, Владимир Анисимов заяви, че изкуствената светлина и липсата на тъмнина през нощта влияят върху развитието на рак и стареенето на човека.

https://radiosputnik.ria.ru/20200126/1563882388.html

© 2020 nepoznato.energetika-bg.com All rights крадено от непокзнатоткрадено отд непознато reserved!

 Сензация!

Чудеса: Лекарство за кучета против глисти – за 5$ – внезапно отстрани раков тумор с метастази!

Пенсионерът Джо Tипенс от Оклахома,  крадено от непознаатйоккрадено от непознато през 2016 г. научава, че има рак на белите дробове в терминалния (последния) етап. Към януари 2017 г. метастазите от белите му дробове се разпространили… Continue reading „Чудеса: Лекарство за кучета против глисти – за 5$ – внезапно отстрани раков тумор с метастази!“

Още по темата във фейсбук:

крадено от непозйнато краедено от непознато

© 2020 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

крадено отк непознатоцкрадено от непознкато

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *