Властите на Пекин забраниха сватбите и погребенията заради смъртоносния коронавирус

В китайската столица Пекин временно са забранени сватбите и погребенията заради смъртоносния коронавирус, съобщава China News.

Отбелязва се, че погребенията са били забранено поради факта, че на всяка прощална церемония обикновено се събират от няколко десетки до сто души, което не допринася за борбата срещу разпространението на вируса.

Влюбените двойки, от друга страна, няма да могат да проведат сватбената си церемония на популярната дата 2 февруари, която, както считат в Китай се пада „веднъж на хиляда години“. Защото самата дата 2 февруари 2020 г. на китайски език е съзвучна с израза „обичам те, обичам те“.

Преди седмица ръководството на Пекин се отказа от провеждането на всички големи събития в чест на китайската Нова година на 25 януари, като отмени провеждането на традиционните новогодишни мероприятия.

Броят на загиналите от коронавируса в Китай нарасна до 170, а общият брой на заразените надхвърли 7,8 хиляди. 170 пациенти са били напълно излекувани от болестта. В момента в Китай няма региони, в които вирусът да не е проникнал. Освен това отделни случаи на заразяване са установени в Япония, Южна Корея, Тайланд, САЩ, Германия, Австралия, Финландия и Франция.

© 2020 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

 

Химтрейли: Управление на хора? Елементарно!

Напълно фалшифицирани избори – с предварително известен брой гласове,  „спонтанна революция“ – нещо като украинската, а дори и „самото  настроение“ на хората на конкретна територия – всичко това е елементарно… Continue reading „Химтрейли: Управление на хора? Елементарно!“

Още по темата във фейсбук:

© 2020 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *