Изследванията на Слънцето постоянно разкриват странни НЛО близо до него (видео)

Може ли изкуствен спътник или дори естествен космически обект да се доближи до Слънцето, да не говорим да достигне до неговия огнен пъкъл и да остане невредим? Отговорът, разбира се, е не.

Например американският апарат за изследване на нашето светило Parker Solar Probe, изстрелян  от НАСА през 2018 г., наскоро установи рекорд по доближаване до Слънцето – 18,6 милиона километра. През следващите седем години Parker Solar Probe ще направи още 24 опита да се доближи до нашата звезда, но учените нямат особени надежди, че настоящият рекорд ще бъде значително подобрен.

В този случай беше и остава загадка, какви са тези НЛО, които постоянно се записват от камери за наблюдение на фона на Слънцето?

Поредната такава „слънчева аномалия“, беше открита от известния тайвански уфолог Скот Уоринг. Както той обяснява в коментарите към видеото, качено преди дни, вече няколко месеца наблюдава  триъгълно тъмно петно ​​на светилото ни. Използвайки специален софтуер, Скот се занимава с тази загадка почти всеки ден, но триъгълникът на Слънцето (очевидно с изкуствен произход) не изчезва, сякаш става въпрос за някаква станция – извънземна база (с размерите на Луната). Той просто няма друго обяснение.

Изненадващо е, казва уфологът, но служителите на НАСА и други астрономи от света, изучаващи нашата звезда, дори не споменават това явление, сякаш то не съществува. Това предизвиква подозрението, че те просто крият това, което не могат да обяснят от гледна точка на съвременната наука. Всъщност какъв е този черен триъгълник на слънцето? Това не може да бъде естествено явление! Дори ако приемем, че природата някак си случайно е създала толкова невероятна триъгълна форма, тогава защо я „задържа“ в разтопената лава вече няколко месеца, без изобщо да променя размера или местоположението и?

Между другото трябва да се отбележи, че подобни странности се появяват на фона на Слънцето периодично. И всеки път не чуваме нито дума, нито дори половин дума по този въпрос от учените. Оказва се, че Уоринг е прав: НАСА и други астрономи крият нещо от широката публика? Само че какво и защо? ..

© 2020 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

 

Светлината на Слънцето „проявява“ невидими за окото НЛО (видео)

  Линда Милър снимала небето на залез слънце и успяла да заснеме доста много аномалии в нашата атмосфера. Линда, която заснела аномалиите на 29 декември 2019 г., не е сигурна… Continue reading „Светлината на Слънцето „проявява“ невидими за окото НЛО (видео)“

Още по темата във фейсбук:

© 2020 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *