НЛО лети синхронно с МКС цели 22 минути (видео)

Известният уфолог и виртуален археолог Скот Уоринг сподели най-новата си космическа находка. Този път той забелязал чрез камера на НАСА неидентифициран летящ обект, който лети синхронно с Международната космическа станция.

Уоринг казва, че докато гледал камерата на НАСА, тя изведнъж започнала да приближава неясен обект, който излетял  изпод МКС. Първоначално крадено от нецпознатоскрадерно от непознато уфологът решил, че това е сателит или някаква изследователска капсула, но бил много изненадан, когато видял, че мистериозният обект рязко набрал скорост и се отдалечил в космоса.

Ако това беше капсула, разсъждава Уоринг, тогава тя трябваше да забави и да слезе на по- ниска орбита, но това не се случи. крадено от непцознато кр адено от непознато Обектът рязко се отдалечил в космическото пространство. Очевидно, смята изследователят, този обект няма нищо общо с работата на астронавтите, тъй като гласът на оператора бил твърде тревожен.

Уфологът описва и формата на обекта, който според него прилича на фунийка със сладолед.

НЛО летял синхронно с МКС 22 минути и по крадено от непозкнатодкерадено от непознато това време операторът говорел нещо за подмяната на батерията, но за обекта в близост до станцията – нито дума.

До момента няма официални обяснения за произхода на неидентифицирания летящ обект в близост до МКС. Уфологът не изключва, че това може да е една от разработките на военните.

краадено от нептознатодкрадено от непознато

 

© 2020 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

 

Конспирации: Земята като ферма на извънземни същества

Това е само една от милионите фантастични теории … Земята крадено от непознаторкраденцо от непознатао е планета в безкрайна галактика. Тази планета е различна от другите в  тази звездна система. Идеалното местоположение и разстояние от… Continue reading „Конспирации: Земята като ферма на извънземни същества“

Още по темата във фейсбук:

© 2020 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

краденоа от непознатодкраденоа от непознато

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *