НЛО лети синхронно с МКС цели 22 минути (видео)

Известният уфолог и виртуален археолог Скот Уоринг сподели най-новата си космическа находка. Този път той забелязал чрез камера на НАСА неидентифициран летящ обект, който лети синхронно с Международната космическа станция.

Уоринг казва, че докато гледал камерата на НАСА, тя изведнъж започнала да приближава неясен обект, който излетял  изпод МКС. Първоначално уфологът решил, че това е сателит или някаква изследователска капсула, но бил много изненадан, когато видял, че мистериозният обект рязко набрал скорост и се отдалечил в космоса.

Ако това беше капсула, разсъждава Уоринг, тогава тя трябваше да забави и да слезе на по- ниска орбита, но това не се случи. Обектът рязко се отдалечил в космическото пространство. Очевидно, смята изследователят, този обект няма нищо общо с работата на астронавтите, тъй като гласът на оператора бил твърде тревожен.

Уфологът описва и формата на обекта, който според него прилича на фунийка със сладолед.

НЛО летял синхронно с МКС 22 минути и по това време операторът говорел нещо за подмяната на батерията, но за обекта в близост до станцията – нито дума.

До момента няма официални обяснения за произхода на неидентифицирания летящ обект в близост до МКС. Уфологът не изключва, че това може да е една от разработките на военните.

 

© 2020 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

 

Конспирации: Земята като ферма на извънземни същества

Това е само една от милионите фантастични теории … Земята е планета в безкрайна галактика. Тази планета е различна от другите в  тази звездна система. Идеалното местоположение и разстояние от… Continue reading „Конспирации: Земята като ферма на извънземни същества“

Още по темата във фейсбук:

© 2020 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *