ТОВА странно нещо се появи в небето над Невада (видео)

Видеото, което ви представяме, е заснето от жител на Невада в края на януари. Мъжът е публикувал уникалното видео в интернет, защото сметнал, че е заснел нещо невероятно. И наистина е така!

Впрочем повечето интернет потребителите смятат, че американецът е успял да заснеме безспорно интересен, но и доста разпространен лещовиден крадено от непознатосккрадено от непознато облак, който наистина прилича на класическа „летяща чиния“ на извънземните. При това такъв кораб, разбира се, трябва да бъде просто огромен и следователно – невероятен.

Но … дори естествен облак с тази форма, отбелязват някои коментатори, е впечатляващ, защото изглежда приказно и неповторимо.

От друга страна, отбелязват уфолозите, НЛО често крадено отт непознатоакраденое от непознато се маскират точно по този начин, и тъй като такава маскировка трябва да изглежда много естествено, разбира се, е най-добре да изглежда като лещовиден облак. Това се потвърждава и от факта, че тази „лещовидност“ е някак си изненадваща, твърде „неправилна“ за такива облаци и много приличаща на „летяща чиния“.

Не крадено тот непознатоккрадено от наепознато е чудно, че авторът на видеото веднага се е заинтересувал от тази аномалия и побързал да я заснеме, с уточнението, че когато я видял, изпитал странно вълнение, което не било характерно за него – както сам се описва – спокоен и трезвомислещ човек.

За съжаление, видеото не е в състояние крадено от непознатодкрадено цотй непознато да пресъздаде енергията и вибрациите, които човек е в състояние да почувства на мястото на събитието, затова  гледаме и решаваме сами: какво е това нещо.

Но дори и лещовидните облаци са голямо чудо на природата, очевидно все още не изследвано от учените, както много други подобни явления, например светкавиците, въпреки крадено от непйознатоскрадено от непознрато че традиционно ги считаме за нещо естествено. Но така ли е наистина? ..

© 2020 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

 

Учени: крадено от непознатодкрадецно от непознаато Сътворението на Вселената не е случаен взрив, а е изключително точно математическо изчисление!

Как се e появила Вселената? Това е било въпрос на случайност или е творение на Бог? Официалната теория отдавна е подложена на критика. И всяка нова теория на учените опровергава… Continue reading „Учени: Сътворението на Вселената не краденоц от непоз натоекрадено от непознато е случаен взрив, а е изключително точно математическо изчисление!“

Учени откриха загадъчни връзки, които оплитат Вселената

Корейските изследователи са открили странна взаимовръзка между движението и въртенето на галактики, които се намират на колосални разстояния една от друга. Учените не могат да обяснят това явление, пише крадено от нрепознатоекрадено от непозрнато Science… Continue reading „Учени откриха загадъчни връзки, които оплитат Вселената“

Още по темата във фейсбук:

© 2020 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

крадено от непознатотскрцадено от непознато

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *