Флотилията НЛО близо до Земята може би наблюдава как човечеството се бори с вируса? (видео)

Уфолозите смятат, че заснетите десетки космически кораби принадлежат на представители на извънземни цивилизации.

Напоследък все по-често се наблюдава появата на различни НЛО в близост до Земята. Това едва ли е случайност. Според изследователите нещо се случва в космоса, поради което нашата планета се „радва“ на вниманието на извънземните цивилизации.

Някои изследователи смятат, че извънземните са били привлечени от проблема с разпространението на коронавируса на Земята и те, ако ситуацията го изисква, могат да се намесят, за да спасят човечеството и целия живот.

По-рано британският професор Чандра Викрамасингх представи версията, че коронавирусът е попаднал на Земята от космоса с метеор, който се взривил над Китай през октомври 2019 г.

Вирусът може да е попаднал в стратосферни въздушни течения, циркулиращи около Земята, и да се разпространи по цялата планета.
Естествено повечето учени на са съгласни с версията на британския професор.

© 2020 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

 

Конспирации: Земята като ферма на извънземни същества

Това е само една от милионите фантастични теории … Земята е планета в безкрайна галактика. Тази планета е различна от другите в  тази звездна система. Идеалното местоположение и разстояние от… Continue reading „Конспирации: Земята като ферма на извънземни същества“

Още по темата във фейсбук:

© 2020 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *