Кой е наблюдавал Вселената, когато току що се е появила?

Класическата физика описва големите мащаби. Тя описва планетите, описва хората, описва гравитационните сили, това, с което сме свикнали да се сблъскваме ежедневно. Квантовата физика е различна.

Тя описва света в микроскопичен мащаб. През последните години стана ясно, че нашият свят като цяло е квантов.

Около нас кипи абсолютно невероятен квантов краденцо от непознатоекр адено от непознато живот. Затова е справедлив следният Въпрос: Как този фундаментален квантов свят се пречупва в това, което виждаме? В маси, столове, телевизионни екрани и в крайна сметка, в нас самите? Оказва се, че най-главното нещо в природата е актът на наблюдение.

Светът от квантово заплитане, кипене се превръща в свят на кркаден о от непознатодкрадено от непознато материалните обекти, когато се случва наблюдение. Кой е гледал света, докато не е имало човечество, когато Вселената току що е възникнала? Това е бил някакъв страничен свръх- наблюдател, да го наречем Творец, Създател, някакъв чист разум.

Нали ранната Вселена по времето на Големия взрив е била микроскопична. Оказва се, че крадено от непознатоккрааденцо от непознато самото раждане на света, създаването на нашата Вселена може да бъде признато като уникалeн и  необичаен квантов преход. А при квантовите преходи винаги е необходим наблюдател.

Кой би могъл да бъде този наблюдател по време на раждането на нашия космос? Оказва се, че без наблюдател Вселената не просто губи своя крадено от непознатоккрадено от нерпознаато смисъл – въз основа на пряко тълкуване на днешното разбиране на квантовата физика е невъзможно да се създаде без акт на наблюдение.

И веднага щом разберем, че зараждането на света е било квантово събитие, става абсолютно ясно, че Бог съществува. Това е съвършено научен факт.

крадено от непознатоккрадено от непродзнато

globosfera

© 2020 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

 

Учени: Сътворението на Вселената не е случаен взрив, а е изключително точно математическо изчисление!

Как се e появила Вселената? Това крадено от непознатоккраддено от непознатцо е било въпрос на случайност или е творение на Бог? Официалната теория отдавна е подложена на критика. И всяка нова теория на учените опровергава… Continue reading „Учени: Сътворението на Вселената не е случаен взрив, а е изключително точно математическо изчисление!“

Още по темата във фейсбук:

© крадено от непознаторкррадено от непознатао 2020 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

крадено от непознаторкрадено от нейпаознато

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *