Star Wars: Oгромна флотилия НЛО бяга от Земята (видео)

От февруари 2020 г. до началото на март, безброй странни космически аномалии и групи НЛО се появиха на живо пред камерата на МКС, докато преминаваха покрай Земята. Сега, три седмици по-късно, камера на МКС излъчи на живо втора вълна от тези аномалии, струпване на НЛО и отломки с неизвестен произход.

Изображенията на тези НЛО показват, че те летят в големи, координирани групи.

Прави впечатление, че тази втора вълна също следва същия път като полета на първата вълна, което показва, че нещо се случва в дълбокия Космос, което кара всички тези НЛО да бягат на други места.

Такива събития вече не могат да бъдат само случайност. Броят на неидентифицираните космически обекти е изумителен и никога досега извънземни кораби близо до нашата планета не са били регистрирани в такова количество. Всичко започна през февруари тази година, когато в Слънчевата система се появиха две групи НЛО, които най-вероятно са извънземни бойни ескадрили.

Този извод може да се направи от сблъсъка на тези две групи помежду им, след което се образуват множество останки и малки НЛО, които наподобяват изхвърлянето на спасителни капсули с екипажите на повредените космически кораби. През същия период на Слънцето беше регистрирана гигантска експлозия, която най-вероятно бе свързана и с тези Междузвездни войни.

Сега виждаме огромна флотилия от НЛО, която очевидно излиза от нашата Слънчева система. Ако е така, тогава най-вероятно това са останките на извънземен флот, който е победен в тази космическа битка. Остава да разберем кой е спечелил битката – тези, които са застанали на пътя на извънземните нашественици, идващи за да превземат нашата планета или това са останките от флота на тези защитници, загубили мисията по защитата на нашата планета от агресори …

© 2020 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Астроном засне гигантски НЛО близо до Слънцето (видео)

Изглежда, че нашето Слънце се „радва“ на необичайна активност на НЛО тази година. Може би се чудите защо напоследък около Слънцето се наблюдават толкова много НЛО? Както вече писахме в… Continue reading „Астроном засне гигантски НЛО близо до Слънцето (видео)“

Още по темата във фейсбук:

© 2020 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Related Posts

2 thoughts on “Star Wars: Oгромна флотилия НЛО бяга от Земята (видео)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *