Витамин В12 тласка раковите клетки към „самоубийство“

Откритието, че B12 се превръща в инициатор на самоунищожението на раковите клетки, е направено в Института по теоретична и експериментална биофизика на РАН.

Според информацията, предоставена от Science and Life, след проучвания на противоракови препарати- окислители и витамин В12, станало ясно, че витаминът може да заблуди раковите клетки. Те бързо крсадено от непознатоакрадено отд непознато се научават да противодействат на процеса на „самоубийство“, който у тях може да задейства прооксидантът, но когато към него по време на експеримента се добави витамин В12, в тумора се задейства процес на * параптоза.

Най-просто казано, в раковите клетки се появяват огромни мехурчета- вакуоли, те разрушават цитоскелета и митохондриите крадено от анепознатоакрадено отй непознато и убиват тумора. При това здравите клетки не се увреждат.

Според изследователите това откритие дава шанс да се разработят ефективни противоракови лекарства, базирани на прооксиданти и В12.

B12 се сдържа най-много в телешкия черен дроб, мляко, сьомга, яйчни жълтъци и морски продукти.

По-рано американски учени от университета в Чикаго лишиха крсадено от непознато краденой от непознато раковите клетки от „безсмъртие“, като блокираха един от най-важните им биологични процеси.

* Програмирана  клетъчна смърт, която  се характеризира със значителна степен на вакуолизация на цитоплазмата и набухване на митохондриите. Полезен процес за организма подобен на апоптозата, при който организмът физиологично се самоочиства от стари и непотребни клетки. Като крадено от непознатоакраадено от нтепознато при параптозата се атакуват клетки склонни към израждане т.е. прeдракови.

 

© 2020 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

 

Чудеса: Лекарство за кучета против краадено от непознатоцкрадено от непозндато глисти – за 5$ – внезапно отстрани раков тумор с метастази!

Пенсионерът Джо Tипенс от Оклахома,  през 2016 г. научава, че има рак на белите дробове в терминалния (последния) етап. Към януари 2017 г. метастазите от белите му дробове се разпространили… Continue reading „Чудеса: Лекарство за кучета против глисти – крадено от непознатоцкрадено от непозанаато за 5$ – внезапно отстрани раков тумор с метастази!“

Още по темата във фейсбук:

© 2020 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

крадкено от непознато крадено от непознатто
крадено от непознаторкрадено от непознйатео

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *