Конспирации: Птицеферми, свинеферми, кравеферми… Дойде ли и нашият ред? (видео)

За всеобща изненада на няколко милиарда човека, на планетата Земя продължава една непонятна карантина, която според някои мрачни прогнози трябва плавно да се трансформира в глад, студ, суша, разруха и други едни такива неща.

Спомнете си само колко милиони птици, свине и крави бяха избити безмилостно с благовиден предлог.

А междувременно в атмосферата над нас продължават да се случват много странни явления.

Мексико, 20 април:

Мексико, 20 март:

Мексико, 20 април:

Тексас, 23 април:

Израел, 23 април:

Латинска Америка, април:

Като цяло това, че някакви „марсианци“ летят над главите ни днес, не е новина за умните хора, въпреки че идиотите, разбира се, ще бъдат много изненадани, когато им покажат „братя по разум“ по телевизията, защото всичко върви натам.

А това, че на фона на пандемията  се появяват все повече НЛО, също не е новина. Единственото, което понякога се промъква, са някои много подробни снимки и видеоклипове, на които можете да видите не само няколко светещи кълба, но и структурата на вълшебни пепелници.

Реална новина бе публикувана вчера от тайванския уфолог Скот С. Уоринг – снимка, която  му е изпратена от Южна Каролина.

Както можете да видите, когато увеличите изображението и промените контраста, не става дума за „дефект на матрицата“ или друго „рационално обяснение“ на случващото се. В кадър е попаднал НЛО, който е много необичаен: не е само черен, но и разпръсква някакво поле около себе си.

От време на време се наблюдават различни видове „черни триъгълници“ и „черни пирамиди“, но това определено е някакъв нов НЛО, възможно е дори да е НЛО, който работи на друг принцип. И това ни позволява да мислим, че или нашите орбитални стопани карат някакви нови машини за стригане на овцете във фермата, или това са някои други момчета. Например, представители на „силите на мрака“,  които се сражават „силите на светлината“.

У „силите на светлината“ пепелниците светят, а те самите ходят в лъскави космически костюми, изработени от фолио. А традиционните им средства за стригане на овце изглеждат така:

Следователно, въз основа на такива сравнения, изглежда, че се са се появили „сили на тъмнината“ и са започнали битка със „силите на светлината“ – със светлинни мечове или нещо подобно:

Снимка, направена в Калифорния на 23 април. Метеоритите, както знаем, не летят на зигзаг. Самолет с кемтрейли също не е способен на такива завои, така че пепелникът на Люк Скайуокър най-вероятно са го свалили. Разбира се, има вариант за китайска сглобка – но ние го изключваме.

Най-вероятно при нас вече са долетели някакви други сили, заради които хората са вкарани в обора на карантина. Следователно, след като са пристигнали, битките на империята и републиката ще продължат, докато пристигне Звездата на смъртта и не разреши въпроса за борбата със злото радикално. А ние следим развитието на събитията.

The Big The One

© 2020 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

 

 

 

Още по темата във фейсбук:

© 2020 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *