Гигантска извънземна „станция-медуза“ е открита в космоса (видео)

Известният виртуален археолог, уфологът Скот Уоринг, използвайки приложението Google Sky Map, е открил в космоса мистериозна структура, която прилича на медуза.

Според изследователя това е жилищна биомеханична космическа станция на представители на извънземни цивилизации. Уоринг смята, че извънземните  разполагат с технологии, които сами „отглеждат“ космически кораби. Според изследователя подобно решение ще премахне много проблеми при производството на космически кораби.

Уоринг е сигурен, че НАСА трябва да коментира находката му, тъй като тя е твърде нестандартна и ясно се вижда на небесните карти.

© 2020 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Вълшебната настройка на „Огнения щит“ ще ви спаси завинаги от невидимите спънки в живота!

По пътя към победата си и към  успеха, всеки  човек винаги се сблъсква с невидими препятствия, които са в състояние да му попречат. „Огненият щит“, ако го използвате правилно,  ще… Continue reading „Вълшебната настройка на „Огнения щит“ ще ви спаси завинаги от невидимите спънки в живота!“

Историята ви ще се повтаря, докато ВИЕ не я спрете!

Ани е умна, трудолюбива, привлекателна жена с голямо чувство за хумор. През последните двадесет години живее с наркоман, който харчи всичките й  пари, пие и дори я бие. АКО СЕ… Continue reading „Историята ви ще се повтаря, докато ВИЕ не я спрете!“

Още по темата във фейсбук:

© 2020 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *