Камера на МКС засне десетки НЛО, излитащи от Земята (видео)

Уфолози и други изследователи обърнаха внимание на десетки мистериозни обекти, прелитащи край Международната космическа станция (МКС) по време на живо предаване. Този инцидент предизвика разгорещена дискусия в мрежата.

Във видеозаписа от камерата на МКС (вижте видеото по-долу) можете да видите много мигащи светлини, които предизвикаха истински смут сред уфолозите.

Множество ярки неидентифицирани обекти се движат с различна скорост от Земята към космическото пространство.

Озадачени от това състояние на нещата, потребителите се опитват да намерят обяснения за инцидента. Някои ги смятат за сателити или космически отломки. Други изобщо не видяха никакви движения във видеото.

Един от потребителите на мрежата предложи да се начертае линия по всички траектории на мистериозните светлини и се оказва, че всички те идват от една точка, която се намира някъде извън границите на камерата на МКС. Сякаш нещо тече и капките, отразяващи светлината, се движат по стъклото на обектива.

Най-вероятно определено количество вода (или друга течност) от МКС е попаднало в космическото пространство, превръщайки се в ледени кристали. Те са минавали пред камерата, „изобразявайки“ НЛО. Някои потребители не се съгласиха с това обяснение.

© 2020 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

 

Огромна пирамида пълзи по дъното на океана (видео)

Известният виртуален археолог Скот Уоринг отново е разглеждал сателитни снимки и е открил нещо интересно в тях. Според изследователя близо до брега на Япония има тетраедрична пирамида, която се е… Continue reading „Огромна пирамида пълзи по дъното на океана (видео)“

Истинска армада НЛО се вижда на снимки от МКС

Много странни неща се случват на Земята и извън нея. Например, истински НЛО флот, който се вижда от камерите, инсталирани на борда на МКС. Тази армада лети в космоса и… Continue reading „Истинска армада НЛО се вижда на снимки от МКС“

Още по темата във фейсбук:

© 2020 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *