Бил Гейтс отговори на обвиненията за чипиране на човечеството чрез ваксини

Основателят на Microsoft опроверга конспиративните теории, свързвани с него.

Американският бизнесмен и основател на Microsoft Бил Гейтс коментира твърденията за чипиране на човечеството чрез коронавирусни ваксини. В интервю с репортери на Business Insider милиардерът опроверга всички необосновани конспиративни теории, свързвани с него.

– Никога не съм правил никакви неща, свързани с микрочипове. Това е трудно да се отрече, защото е изключително глупаво и странно“, каза предприемачът.

Той също така изрази загриженост, че дори при изобретяването на ваксина, антиваксърските настроения могат да затруднят придобиването на колективен имунитет от коронавирусна инфекция, която вече отне живота на много хиляди хора по света.

Бил Гейтс призова властите, след разработят ефективна и безопасна ваксина, на първо място да я разпространят в държавите, в които здравната система е слабо развита.

Припомняме, че много жители на Съединените щати и други страни започнаха да разпространяват слухове за това, че основателят на американската корпорация прави планове за чипиране на хората в цял свят.

Според тези, които вярват в тази абсурдна теория, Гейтс ще инжектира хората с чипове чрез коронавирусната ваксина. Проучване, проведено от чуждестранни изследователи, показа, че в САЩ около 45% от избирателите на републиканците и по-малко от 20% от демократите вярват в това.

© 2020 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

 

Тръмп vs Бил Гейтс! Шах и мат!

Американската администрация, в лицето на хирурга генерал Дж. Адамс, заяви, че се отказва от модела на СЗО и ще започне работа над фактите, които доказват, че мерките на Гейтс и… Continue reading „Тръмп vs Бил Гейтс! Шах и мат!“

Още по темата във фейсбук:

© 2020 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *