Два НЛО демонстрират възможностите на стелт системата над Онтарио (видео)

На 5 юни 2020 г. в небето над Канада са забелязани два неидентифицирани летящи обекта. Зашеметяващите кадри, направени от очевидци, показват два НЛО, които демонстрират не само присъствието си, но и технологичното си превъзходство пред  земните технологии.

Зашеметяващите снимки, направени от очевидци, показват първо един НЛО, който е на относително малка височина и който постоянно се появява или изчезва от погледа. Ясно се вижда, че това е следствие от прилагането на стелт системата за невидимост от НЛО и при най-малката промяна в посоката на погледа или камерата върху обекта, той става невидим.

Във видеото може да се забележи и втори НЛО, който остава напълно невидим, докато за няколко секунди не изключва системата си за невидимост.

Поразително е това, че и двата НЛО изглежда правят това нарочно, показвайки на земляните своето технологично превъзходство.

Очевидецът, който е бил на паркинг на Walmart в Онтарио, Канада, записал двата обекта казва, че много хора са видели странната поява на НЛО в небето, заключавайки, че мигащите светлини в никакъв случай не са самолети, хеликоптери или дронове.

Камерата до голяма степен е фокусирана върху първия НЛО, но вторият НЛО може да се види във видеото в горния ляв ъгъл на екрана.

echronicles

© 2020 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

 

Камера на МКС засне десетки НЛО, излитащи от Земята (видео)

Уфолози и други изследователи обърнаха внимание на десетки мистериозни обекти, прелитащи край Международната космическа станция (МКС) по време на живо предаване. Този инцидент предизвика разгорещена дискусия в мрежата. Във видеозаписа… Continue reading „Камера на МКС засне десетки НЛО, излитащи от Земята (видео)“

Още по темата във фейсбук:

© 2020 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *