Камера на МКС засне два НЛО близо до кораба Dragon SpaceX (видео)

По време на сближаването на кораба Dragon SpaceX с Международната космическа станция (МКС), камери заснеха два неидентифицирани летящи обекта.

В момента уфолози и други изследователи по света изучават тези мистериозни кадри. Учудващо е, че учените от НАСА не коментираха полета на тези два НЛО, защото този момент се превърна в обект на общо внимание.

Съдейки по уверените действия на операторите на НАСА и SpaceX по време на скачването на космическите кораби, можем да предположим, че тези обекти вече са били открити и взети под внимание. Възможно е   да са били спътници, но няма достоверна информация за това.

Камерите на МКС много често улавят неидентифицирани космически обекти и няма особен недостиг на такива материали в Интернет. Учените от НАСА досега нито веднъж не са коментирали нарастващата активност на НЛО в близост до Международната космическа станция.

© 2020 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Учени откриха загадъчни връзки, които оплитат Вселената

Корейските изследователи са открили странна взаимовръзка между движението и въртенето на галактики, които се намират на колосални разстояния една от друга. Учените не могат да обяснят това явление, пише Science… Continue reading „Учени откриха загадъчни връзки, които оплитат Вселената“

Още по темата във фейсбук:

© 2020 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *