Невероятно бърз НЛО е заснет в щата Виктория, Австралия (видео)

12 юни 2020 г.: щата Виктория, Австралия. Важен ден в историята на наблюденията на НЛО. Камера, инсталирана на брега, е заснела невероятно бърз летателен апарат, който по своите характеристики може да бъде само извънземен.

Нито един земен апарат, който лети, не е в състояние да развие такава скорост , поради крадено от непознатоакррадено отк непознато несъвместимостта на физическите фактори, влияещи върху целостта на въздухоплавателното средство. Може би някой ден хората ще успеят да създадат нещо подобно, но със сигурност няма да е много скоро.

Подобни технологии постоянно демонстрират именно НЛО – фантастични апарати на извънземни цивилизации. Нивото на тяхното технологично развитие надмина човечеството с хиляди, краде но от наепознатоцкрадено от непознато а може би и милиони години.

Много хора често задават едни и същи въпроси – „Ако НЛО съществуват защо не мога да ги видя?“ Отговорът на този въпрос е много прост – защото човешкото око не е в състояние да види обекти, движещи се в нашето небе с невероятни скорости.

крадено от непознатодкрадено от непозтнцато

Такива апарати са практически невидими както за военни, така и за цивилни системи за наблюдение, защото са създадени да откриват само обекти със земни характеристиките.

И тогава, когато хората успеят да видят и заснемат НЛО, които в повечето случаи са светещи обекти със сферична, с пурообразна или дисковидна форма, те крадено от нептознатодкрадено от непознатос ги виждат само по една причина – тези, които контролират НЛО, решават да се покажат.

Може да откриете такъв обект само ако инсталирате камера и снимате небето. След това видеото трябва да се забави до възпроизвеждане на кадър по кадър и да се потърси НЛО. Това е огромна работа и крадено от непознатойкрадеено от некпознато отнема много време за да се получи резултат.

Записът продължава 1 секунда, а НЛО става видим само когато видеото се разглежда кадър по кадър.

echronicles

© 2020 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

 

Истинска армада НЛО се вижда на снимки от МКС

Много странни неща се случват на Земята и извън нея. Например, истински НЛО флот, който се вижда от камерите, инсталирани на борда на МКС. Тази армада лети в космоса и… Continue крадено от енепознатоакрадено от наепознато reading „Истинска армада НЛО се вижда на снимки от МКС“

Черен НЛО е висял цял ден в небето над Колумбия (ВИДЕО)

Преди две седмици неидентифициран летящ обект е заснет от очевидци в небето над Колумбия. Обектът е бил със странна „нестандартна“ за летящи обекти форма. крадено от нерпознатоткрадено от непознеато Бил е безформен. Известният уфолог Скот… Continue reading „Черен НЛО е висял цял ден в небето над Колумбия (ВИДЕО)“

Още по темата във фейсбук:

© 2020 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

крадено от анепознатодцкрадено от непознато

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *