Невероятно бърз НЛО е заснет в щата Виктория, Австралия (видео)

12 юни 2020 г.: щата Виктория, Австралия. Важен ден в историята на наблюденията на НЛО. Камера, инсталирана на брега, е заснела невероятно бърз летателен апарат, който по своите характеристики може да бъде само извънземен.

Нито един земен апарат, който лети, не е в състояние да развие такава скорост , поради несъвместимостта на физическите фактори, влияещи върху целостта на въздухоплавателното средство. Може би някой ден хората ще успеят да създадат нещо подобно, но със сигурност няма да е много скоро.

Подобни технологии постоянно демонстрират именно НЛО – фантастични апарати на извънземни цивилизации. Нивото на тяхното технологично развитие надмина човечеството с хиляди, а може би и милиони години.

Много хора често задават едни и същи въпроси – „Ако НЛО съществуват защо не мога да ги видя?“ Отговорът на този въпрос е много прост – защото човешкото око не е в състояние да види обекти, движещи се в нашето небе с невероятни скорости.

Такива апарати са практически невидими както за военни, така и за цивилни системи за наблюдение, защото са създадени да откриват само обекти със земни характеристиките.

И тогава, когато хората успеят да видят и заснемат НЛО, които в повечето случаи са светещи обекти със сферична, с пурообразна или дисковидна форма, те ги виждат само по една причина – тези, които контролират НЛО, решават да се покажат.

Може да откриете такъв обект само ако инсталирате камера и снимате небето. След това видеото трябва да се забави до възпроизвеждане на кадър по кадър и да се потърси НЛО. Това е огромна работа и отнема много време за да се получи резултат.

Записът продължава 1 секунда, а НЛО става видим само когато видеото се разглежда кадър по кадър.

echronicles

© 2020 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

 

Истинска армада НЛО се вижда на снимки от МКС

Много странни неща се случват на Земята и извън нея. Например, истински НЛО флот, който се вижда от камерите, инсталирани на борда на МКС. Тази армада лети в космоса и… Continue reading „Истинска армада НЛО се вижда на снимки от МКС“

Черен НЛО е висял цял ден в небето над Колумбия (ВИДЕО)

Преди две седмици неидентифициран летящ обект е заснет от очевидци в небето над Колумбия. Обектът е бил със странна „нестандартна“ за летящи обекти форма. Бил е безформен. Известният уфолог Скот… Continue reading „Черен НЛО е висял цял ден в небето над Колумбия (ВИДЕО)“

Още по темата във фейсбук:

© 2020 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *