Бил Гейтс обясни, че ще са нужни поне две дози коронавирусна ваксина

Американският милиардер Бил Гейтс заяви, че вероятно ще е необходим прием на поне две дози коронавирусна ваксина, а не една, което според него ще ограничи допълнително достъпа на хората до лекарството веднага щом се появи, предаде CNBC News.

Също така, в интервю за американския телевизионен канал, съоснователят на Microsoft и съпредседател на Фондацията Бил и Мелинда Гейтс отново отрече обвиненията, че ваксинацията срещу COVID-19 може да бъде свързана по някакъв начин с чипирането.

Според съвместна анкета на Yahoo News и YouGov, резултатите от която бяха публикувани през май, 44 процента от републиканците и 19 процента от демократите са уверени, че Гейтс възнамерява да микрочипира хората чрез ваксинация. Според тези хора ваксината COVID-19 ще съдържа микрочипове, проследяващи ги с помощта на 5G технологии.

През април Гейтс заяви, че на обществото ще са необходими една-две години, за да се възстанови напълно от разпространението на коронавируса.

През февруари Фондация Бил и Мелинда Гейтс направи дарение от 100 милиона долара за изследвания и разработване на ваксина срещу новата инфекция от коронавирус. През юни организацията обеща 1,6 милиарда долара на алианса Global Alliance for Vaccines and Immunisation, занимаващ се с детска имунизация в бедните страни.

 

© 2020 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Бил Гейтс внезапно се усъмни в ефикасността на ваксината срещу COVID-19

Основателят на Microsoft Бил Гейтс предупреди, че коронавирусната ваксина може да не е много ефективна като бариера за разпространението на инфекцията. Гейтс в интервю за CNN обясни, че когато разработват… Continue reading „Бил Гейтс внезапно се усъмни в ефикасността на ваксината срещу COVID-19“

Още по темата във фейсбук:

© 2020 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *