Header Image

Бил Гейтс обясни, че ще са нужни поне две дози коронавирусна ваксина

Бил Гейтс обясни, че ще са  нужни поне две дози коронавирусна ваксина

Американският милиардер Бил Гейтс заяви, че вероятно ще е необходим прием на поне две дози коронавирусна ваксина, а не една, което според него ще ограничи допълнително достъпа на хората до лекарството веднага щом се появи, предаде CNBC News.

Също така, в интервю за американския телевизионен канал, съоснователят на Microsoft и съпредседател на Фондацията Бил и Мелинда Гейтс отново отрече обвиненията, че ваксинацията срещу COVID-19 може да бъде свързана по някакъв начин с чипирането.

Според съвместна анкета на Yahoo News и YouGov, резултатите от която бяха публикувани през май, 44 процента от републиканците и 19 процента от демократите са уверени, че Гейтс възнамерява да микрочипира хората чрез ваксинация. Според тези хора ваксината COVID-19 ще съдържа микрочипове, проследяващи ги с помощта на 5G технологии.

През април Гейтс заяви, че на обществото ще са необходими една-две години, за да се възстанови напълно от разпространението на коронавируса.

През февруари Фондация Бил и Мелинда Гейтс направи дарение от 100 милиона долара за изследвания и разработване на ваксина срещу новата инфекция от коронавирус. През юни организацията обеща 1,6 милиарда долара на алианса Global Alliance for Vaccines and Immunisation, занимаващ се с детска имунизация в бедните страни.

 

© 2020 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Бил Гейтс внезапно се усъмни в ефикасността на ваксината срещу COVID-19

Основателят на Microsoft Бил Гейтс предупреди, че коронавирусната ваксина може да не е много ефективна като бариера за разпространението на инфекцията. Гейтс в интервю за CNN обясни, че когато разработват… Continue reading „Бил Гейтс внезапно се усъмни в ефикасността на ваксината срещу COVID-19“

Още по темата във фейсбук:

© 2020 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *