Голям НЛО навлезе в земната атмосфера над Ню Мексико (видео)

 

Ярък НЛО се появи в небето над Рио Ранчо, Ню Мексико в 21:15 вчера. Обектът е летял по траектория без ускорение, което подсказва, че не е метеорит. След преминаване през плътните слоеве на атмосферата обектът се е разделил на три отделни НЛО, които са продължили полета си.

Параметрите на скоростта и траекторията на обекта въобще не съответстват на това как метеоритите на влизат в атмосферата.

Обектът навлиза в атмосферата, като забавя скоростта си, за да намали въздействието на плътните слоеве на атмосферата и плавно преминава критичния праг без експлозия.

Този момент е ясно видим във видеото. Обектът, достигнал до плътните слоеве на атмосферата, излъчва ярка светлина, после отново и отново, след което не се взривява, а продължава полета си.

Допълнение:

Навлизането на този НЛО в плътните слоеве на атмосферата на нашата планета е било наблюдавано от много очевидци.

earth-chronicles

© 2020 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Извънземна флотилия прелетя над повърхността на Луната (видео)

На 12 юли 2020 г. астроном-любител снимал Луната с телескопа си и е заснел как най-малко четири огромни космически кораба  с пурообразна форма, се появяват от тъмната страна на нашия… Continue reading „Извънземна флотилия прелетя над повърхността на Луната (видео)“

Още по темата във фейсбук:

© 2020 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *