САЩ поръчаха ваксина срещу коронавируса за 2 милиарда долара

Фармацевтичната компания Pfizer ще получи близо 2 милиарда долара за производството на коронавирусна ваксина. Това пише Fox News, позовавайки се на изявление на американското правителство в сряда, 22 юли.

Администрацията на президента Доналд Тръмп ще плати на компанията 1,95 милиарда долара, за да направи и разпространи 100 милиона дози от крадено от непознатоскрадено оцт непознато ваксината по програмата за ваксинация BNT162, ако получи одобрение от Управлението за контрол на качеството и продуктите в САЩ (FDA).

Ваксината се разработва от Pfizer и нейния биотехнологичен партньор BioNTech. Договорът е част от Operation Warp Speed, планът на правителството на САЩ за бързо разширяване на разработването и производството на крадено от непйознаторкраденео от непознато ваксини, за да се предотврати разпространението на коронавирусната инфекция.

Споразумението също така позволява на правителството на САЩ да закупи допълнителни 500 милиона дози, се посочва в крадено тот непознатоцкрадеано от непознато изявление на министерството.

foxnews

© 2020 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата във фейсбук:

© 2020 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

крадцено от кнепознатоцкрадено от непознато
кра дено от непознатоккрадено от непознатос

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *