НЛО на косъм се разминава с пътнически самолет (видео)

В Йоркшир, Северна Англия, на 26 август е станал доста странен инцидент. С любителска видеокамера е заснет НЛО, който лети с висока скорост до кацащ пътнически самолет.

Странното в случая е, казват уфолозите, коментиращи това видео, че диспечерите на летището не са забелязали нищо. Оказва се, че НЛО са невидими за съвременните радари.

Това е от една страна, а от друга, самият НЛО, с размерите на автомобил, прелита с фантастична скорост буквално на няколко метра от самолета, създавайки, според земните представи, аварийна ситуация – риск за живота на стотици пътници. Но изглежда, че това не засяга ни най-малко онези, които работят с този мистериозен апарат.

И тогава възниква естествено недоумение: дали за извънземните или който и да стои зад полета на НЛО, животът на хората не е важен или пък технологията им е толкова съвършена, че инцидент е практически невъзможен.

Това е като летящи насекоми, например пчели. Гледайте ги близо до кошера – десетки от тях излитат от кошерите си и в същото време летят с голяма скорост, а досега не е регистриран нито един случай пчела да се сблъска с друга пчела.

Именно за такива технологии мечтаят писателите на научна фантастика, например, когато описват автомобилния трафик в града на бъдещето, когато колите ще се движат не от шофьори, а от суперкомпютър или изкуствен интелект.

Оказва се, че НЛО просто изключва сблъсъка си със самолета, което доказва неговия неземен произход – все още нямаме такива технологии в света, както и скорости, с които тези безшумни устройства летят …

esoreiter

© 2020 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

 

 

Още по темата във фейсбук:

© 2020 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *