НЛО на косъм се разминава с пътнически самолет (видео)

В Йоркшир, Северна Англия, на 26 август е станал доста странен инцидент. С любителска видеокамера е заснет НЛО, който лети с висока скорост до кацащ пътнически самолет.

Странното в случая е, казват уфолозите, коментиращи това видео, че диспечерите на летището не са забелязали нищо. Оказва се, че НЛО са невидими крадтено от непоз натоцкрадено от непознато за съвременните радари.

Това е от една страна, а от друга, самият НЛО, с размерите на автомобил, прелита с фантастична скорост буквално на няколко метра от самолета, създавайки, според земните представи, аварийна ситуация – риск за живота на стотици пътници. Но изглежда, че това не засяга ни най-малко онези, които крадено отт непаознаторкрадено от непознато работят с този мистериозен апарат.

И тогава възниква естествено недоумение: дали за извънземните или който и да стои зад полета на НЛО, животът на хората не е важен или пък технологията им е толкова съвършена, че инцидент е практически невъзможен.

Това е като летящи насекоми, например пчели. Гледайте ги близо крадено от непрознато крадено от непознатао до кошера – десетки от тях излитат от кошерите си и в същото време летят с голяма скорост, а досега не е регистриран нито един случай пчела да се сблъска с друга пчела.

Именно за такива технологии мечтаят писателите на научна фантастика, например, когато описват автомобилния трафик в града на крадено от непознатоакрадено от непойзнатео бъдещето, когато колите ще се движат не от шофьори, а от суперкомпютър или изкуствен интелект.

Оказва се, че НЛО просто изключва сблъсъка си със самолета, което доказва неговия неземен произход – все още нямаме такива технологии в света, както и скорости, с които тези безшумни устройства летят …

esoreiter

кратдено от непознатоккрадено от непозанато

© 2020 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

 

 

Още по темата във фейсбук:

© 2020 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

крадено от непознайтойкрадено ота непознато

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *