„Транс – сатанист“ се бори за мястото на шериф в Ню Хемпшир

Трансгендерна жена, която се нарича „сатанински анархист“, стана официален кандидат на републиканците за шериф в американския щат Ню Хемпшир.

Aria DiMezzo спечели първичните избори без да срещне съпротива. Тя успя да спечели, въпреки че не получи подкрепа от републиканците.

Сега „върховната жрица“ на реформаторската сатанинска църква е изправена пред по-трудна задача – да изпревари демократа Ели Ривера, който е бил шериф в продължение на четири мандата. „Аз съм по-либерална от него (Ривера)“, коментира Aria DiMezzo.

На уебсайта на църквата, към която принадлежи Aria, се казва, че те се смятат за антирелигиозни.

Религията е авторитарна; ние отхвърляме всяка провъзгласена власт като произволна и в най-добрия случай подкрепяна от заплахата за използване на сила и насилие.

Дали човек решава да се подчинява на указите на тази власт, е негово собствено решение, но този избор критично зависи от конкретен човек; узурпацията на този свещен избор поражда подчинение, вдъхновено от страха, а не от уважението.

Луцифер не е наш бог или наш цар. Луцифер е нашият пример. Тъй като той отказа да се подчини на произволното разпореждане на властите, и ние го правим “, се казва в изявлението на Сатанинската църква.

Ръководителят на Републиканската партия на окръг Чешир Мерилин Хюстън поздрави Aria  за нейния успех, като същевременно погрешно се обърна към  DiMezzo, назовавайки кандидата „той“ вместо „тя“.

Той се представи много добре на първичните избори и това бе забележително„, каза Хюстън.

 The Daily Mail

 

© 2020 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Папата: дяволът съществува и трябва да се борим срещу него „с доспехите на истината“

  Християнският живот е „борба“ срещу дявола, света и плътските страсти. Това посочи Папа Франциск в проповедта си на утринната литургия в параклиса на религиозния дом „Санта Марта“ във Ватикана. Светият… Continue reading „Папата: дяволът съществува и трябва да се борим срещу него „с доспехите на истината““

Конспирации: В своята конферентна зала римският папа говори от устата на Рептилия! (видео)

От уебсайта Collective Evolution: „Когато за пръв път осъзнах истинския мащаб на това, което крие конструкцията на конферентната зала на папата, аз бях шокиран. Въпреки   10 години мои изследвания… Continue reading „Конспирации: В своята конферентна зала римският папа говори от устата на Рептилия! (видео)“

Още по темата във фейсбук:

© 2020 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *