Високоскоростен НЛО спира във въздуха и след това се „изстрелва“ в небето (видео)

Въпреки факта, че НЛО се записват все по-често (благодарение на наличието на всякакви видеорекордери и добри видеокамери у почти всеки цивилизован жител на Земята), интересът към подобни материали, които периодично се появяват в Интернет, не изчезва. Следващото видео също привлече вниманието на хиляди потребители на глобалната мрежа.

А в това време не само уфолози, всъщност вече и обикновени хора, буквално бомбардират интернет със снимки и видео материали за НЛО. Преди няколко дена се появи поредното видео, направено от потребител с ник lmx2001. Ето какво пише той:

Настроих се да гледам уеб камерата на St Ives Hayle Beach на живо в Обединеното кралство тази вечер, за да гледам летния залез над морето – това е красиво и винаги малко романтично. По някое време изведнъж забелязах, че мистериозен обект „виси“ над морската повърхност, излъчвайки ярка светлина.

След известно време светещият НЛО, висящ над морето, се придвижи наляво с голяма скорост, отново зависна във въздуха, след което се „изстреля“ в небето и изчезна. Записах всичко това на компютър …

Свидетелите на НЛО твърдят, че подобни „срещи“ винаги впечатляват всеки наблюдател.

© 2020 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

 

 

Още по темата във фейсбук:

© 2020 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *