Американски спецчасти са се сражавали с извънземни по време на войната във Виетнам

Този мистичен инцидент се е случил в началото на 1972 г. по време на войната във Виетнам. Американски спецчасти    се приземяват с парашути в района на границата на Камбоджа и Северен Виетнам.

Операцията била жизненоважна: унищожаване на обект в Северен Виетнам, който, както установило американското разузнаване, тайно подслушвал строго секретни разговори на американската армия в Южен Виетнам.

Спецчастите си направили лагер за през нощта, подготвяйки се да атакуват виетнамците на изгрев слънце. Рано сутринта командосите тихо се прокраднали до виетнамската база, но видяното там ги шокирало и изплаши.

Когато военните се приближили до северновиетнамската база, те видели, че там има голям сферичен кораб, който стои на три здрави метални опори.

Корабът изведнъж започнал да издава страни звуци, предизвиквайки у командосите мигновено слабост, виене на свят и дезориентация.

Ръководителят щял да даде заповед за оттегляне, когато се появила група от странно изглеждащи хуманоидни същества.

Не вярвайки на очите си, групата се изплашила още повече от това, което правят тези същества (според описанието на войниците, като се вземат предвид съвременните данни, основани на многобройни контакти, може да се приеме, че това са били „сиви“): извънземните взимали от голяма купчина различни части от човешки тела и ги поставяли в големи контейнери – ръце, крака, торс, глави; този ужасен списък продължавал и продължавал.

Някои бяха останки били от бели хора, други чернокожи (войници от американската армия), а трети приличали на виетнамци (виетнамски войници от базата).

Това, което видели, отрезвило и ядосало командосите и командирът дал заповед да се открие огън – куршумите попадали в телата на съществата, но  не им нанесли никаква вреда, с изключение на един, който бил убит с изстрел в главата.

Няколко командоси били убити, а други сериозно ранени от въздействието на неизвестни оръжия. След това извънземните бързо се оттеглили в кораба и той изчезнал в небето.

Скоро на мястото се появил друг екип на ЦРУ, както разказва един от оцелелите, и всички получили някакви препрати, за да се опитат да ги накарат да забравят за тази невероятна битка. И се получило, поне за известно време.

В края на 80-те обаче двама от екипа на специалните части, участвали в тази битка, започват да си спомнят кошмарните събития от април 1972 г., което кара един от тях да се свърже с много други командоси, които все още били живи.

Двама вече били починали, трима изобщо не били намерени, но останалите се срещнали през август 1988 г. и решили, че тази история трябва да бъде разказана.

Те се обърнали към изследователя и уфолог Леонард Стрингфийлд и той публикувал историята им в своята книга от 1991 г.

Историята е разказана в книгата Stringfield’s UFO Crash / Retrievals: The Inner Sanctum.

 

© 2020 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата във фейсбук:

© 2020 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *