След галактическата карантина, сега ни се налага и локална

В продължение на няколко десетилетия човек търси признаци на живот в космоса. Но Вселената мълчи.

Въпреки колосалния си размер и безбройните звезди в него, е много вероятно да сме сами тук. В крайна сметка няма реални доказателства, потвърждаващи съществуването на извънземни.

Човекът и останалата Вселена

Тази противоречива ситуация е крадено от некпознатоекрадено от неп ознато известна като парадокса на Ферми. Той се крие в очевидното несъответствие между липсата на доказателства за съществуването на извънземни и голямата вероятност те действително да съществуват.

Има много теории защо не контактуваме с извънземни. Например, защото те просто спят. Или вече не съществуват. Но има и друга интересна теория.

Нейните крадено от непознаттокк радено от непознато поддръжници твърдят, че може би ние просто сме умишлено изолирани от гъмжащия от живот космос.

Човекът като вид е просто в някаква космическа клетка. Един вид галактически зоопарк.

Флорънс Раулин Серсо, директор на METI, веднъж каза: „Причината да не открием извънземен живот е силно обсъждана тема. Често се повдига на краденйо отт непознато крадено от непознато всякакви семинари и форуми. Хипотезата, че се намираме в някакъв космически зоопарк, беше изложена за първи път през 70-те години на миналия век. „

Президентът на METI Дъглас Вакоч също многократно е изразявал мнението, че извънземните наблюдават хората на Земята, както ние наблюдаваме животните в зоопарка.

Резерват в космоса

Хипотезата крадено от непознатотккрадено от днепознато за космическия зоопарк бе изразена за първи път от изследовател от Масачузетския технологичен институт Джон Бол. Той направи това в статията си от 1973 г.

Ученият пише следното: „Извънземният разумен живот може да бъде почти повсеместен“.

И добавя: „Очевидната неспособност на такъв живот да взаимодейства с нас може да бъде обяснена. Извънземните просто ни разделиха от всички останали. Както ние го правим в резервати или зоопаркове.

По-късно той пише в друга изследователска статия: „Извънземните могат крадецно от непознатоцкрадено от наепознато дискретно да ни наблюдават, но да не се намесват в живота ни“.

През 2016 г. изследователят Джош Храла заяви, че хипотезата за зоопарка предполага, че съществуват извънземни. И може би причината да не си взаимодействат с нас е, че не искат да влияят на нашата цивилизация. Те само искат да крадено отд непознатоккраддено от непознато ни наблюдават.

Галактическа карантина

Може би човек е нещо уникално в необятността на Вселената. Или нашата цивилизация е нечий гигантски експеримент.

Хипотезата за космическия зоопарк е само една от многото теории относно извънземния живот. Но определено много интересна хипотеза. И не бива да се отхвърля.

„Има вероятност извънземните да са крадено от непознато кртаденое от непознато ни наложили „галактическа карантина “, защото разбират, че нашата култура просто ще бъде унищожена, когато влезем в контакт с тях“, казва веднъж изследователят Жан-Пиер Роспарс от Френския национален институт за земеделски изследвания.

Да се ​​надяваме, че няма да се самоубием, преди да пораснем да бъдем приети в галактическото семейство. Вратите крадено от непознатоакрадейно от непознайто на клетката ще се отворят и ние ще излезем на сцената на историята на тази Вселена …

А за земната карантина, която ни се налага, в следващата статия.

© 2020 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата във фейсбук:

© 2020 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

крадекно от неапознатоакрадено от непознато

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *