Хората вероятно са дошли на Земята от други светове

Човек започва да изпитва болки в гърба много рано, стомашно-чревната му система не е приспособена към непреработена храна и зъбите му не могат нормално да разкъсват и дъвчат сурово месо.

Тялото му боледува от слънчевите лъчи, а раждането на бебе се превръща в страдание.

Все по-често различни изследователи се питат как такова същество може да се появи на Земята в хода на еволюцията, което не е приспособено към живот извън изкуствено създадените условия.

Ако възрастен човек остане сам на диво място, дори да има много храна, то той ще оцелее там само ако от детството е свикнал да живее в такива условия и знае къде да се скрие, как да си осигури топлина, да търси храна и как да избягва хищниците. Освен това животът му ще бъде кратък и изпълнен със страдания.

Човек се чувства зле без дрехи, ако живее извън тропическата зона, но дори в горещите страни се чувства зле, защото слънчевата светлина му вреди. И за него е много трудно да усвоява сурова храна, тъй като зъбите и червата му просто не са адаптирани към нея. И ако си спомним за многото хронични заболявания …

От най-древни времена човек се чувствал като чужд в тази среда. Той се откроява твърде много на фона на земното животинско царство.

„Винаги е усещал, че нещо не е наред“, казва професорът по екология д-р Елис Силвър.

Ето защо през последните години се появяват все повече привърженици на теорията, че човекът е изкуствено създаден на Земята от древни извънземни цивилизации или е докаран на Земята от тях от друга планета. На тази планета човечеството живее в напълно различни условия и с различна гравитация.

Сред животните на Земята човекът се отличава и с високата си агресивност. За него не е проблем да избие много хора поради незначителни културни различия.

Професор Елис Силвър счита, че хората определено са дошли на Земята от друг свят. Той е убеден, че първият и най-очевиден признак за това е, че хората имат огромни проблеми с гърба. Още от 30-годишна възраст хората страдат от болки в гърба, които само се увеличават с възрастта.

Силвър счита, че нашата родна планета е била с много по-ниска гравитация и тя не е притискала гръбнака ни като на Земята. Силвър определя и проблема със слънчевата светлина, като отчита, че нашата родна планета е била достатъчно далеч от Слънцето и слънчевите лъчи не са изгаряли толкова много.

Силвър излага своята теория в книгата „Хората не са от Земята“ (Humans Are Not From Earth). В нея той разглежда и проблема с трудностите по време на раждането – човекът е единственият вид живи същества, за които е изключително трудно да се раждат децата си, поради огромния размер на главите и съответно мозъка им.

Главата на новородените бебета наистина е твърде голяма в сравнение с тялото им. При раждането ширината на главата на бебето е почти равна на ширината на раменете му. И дори „еволюционният трик“ под формата на меки черепни кости, които позволяват на черепа на бебето леко да се деформира при преминаване през родовия канал, не решава този проблем.

Силвър вярва, че анатомично съвременният човек е хибрид, възникнал от кръстосването на неандерталци с друг вид хора, дошли на Земята преди 60 000 и 200 000 години, вероятно от планета в Алфа Кентавър, най-близката до нас звездна система.

Според науката, именно преди около 200 хиляди години на Земята се е появил човек от съвременния тип, който е бил много различен в своето развитие както от неандерталците, така и от по-ранните хуманоидни същества. Как и защо се е случил такъв рязък скок, науката не знае.

В книгата си Силвър пише, че от контакти с извънземни до нас са стигнали легенди за Древните богове, спуснали се на Земята в „огнени колесници“ и „небесни лодки“. Ако разгледаме фигурите на тези „богове“, те невероятно много приличат на хора в скафандри.

 

Трудно е да се разбере защо някаква хуманоидна извънземна раса е трябвало специално да прехвърли друг хуманоиден вид на Земята или да го създаде чрез хибридизация със земни видове. Това може да бъде както експеримент, така и вид наказание за тяхната агресивност.

Що се отнася до това защо е била нужна такава хибридизация, тогава може би това бил опит за по-добро адаптиране на тези същества към местната гравитация и състава на въздуха, защото съдейки по тези „скафандри“, местните условия за „Боговете“ са били особено неподходящи.

© 2020 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата във фейсбук:

© 2020 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *