Пентагонът призна, че пази останки от НЛО

Пентагонът призна, че съхранява и изследва останки от НЛО в сензационно писмо на разузнаването на министерството на отбраната на САЩ, с което разполага The Sun.

Изследователят Антъни Брагалия е изпратил искане до разузнаването на Министерството на отбранате на САЩ да предостави подробна информация за всички материали, свързани с НЛО, с които разполага, както и за резултатите от всички тестове, които те са провеждали върху НЛО.

В отговора, с който разполага The Sun, Агенцията за разузнаване на отбраната публикува 154 страници с резултати от тестовете, включително съобщения за мистериозен метал, наречен нитинол, който помни първоначалната си форма, когато бъде смачкан, се казва в статията.

Според Брагалия това е „впечатляващо признание“ от правителството на САЩ и документите показват, че някои от получените отломки имат „необикновени възможности“, включително способността да правят обекти невидими или дори да забавят скоростта на светлината“, отбелязва изданието.

Пентагонът призна, че е провеждал и провежда тестове върху аномални останки от НЛО – каза той пред изданието. – Те са успели да научат нещо за материалите на конструкции, които имат огромни перспективи като футуристични материали, които завинаги ще променят живота ни . „

Според Брагалия той за първи път е подал искането си през 2017 г. и на управлението са били необходими три години, за да го удовлетвори. „Моето искане съгласно Закона за свободата на информацията беше много конкретно – поисках резултатите от тестовете на останки от #НЛО, а не материал, който вече е известен на науката“, каза той.

Според Брагалия, част от материалите за изследване може да са дошли от скандалния инцидент в Розуел през 1947 г., когато НЛО се разбива в Ню Мексико.“ Интересно е да се включат разширени технически доклади за нитинола“, подчертава Брагалия. Нитинол – това е сплав с памет за формата, която „помни“ първоначалната си форма, когато е сгъната или смачкана и незабавно се връща в първоначалната си форма, без никакви следи от смачкване. Тази характеристика на метала, запомнящ формата си, беше съобщена от много свидетели в Розуел, – се казва в статията

„И въпреки това агенцията не разкри някои подробности за материалите, включително информация, че те могат да имат извънземен произход.“ Също така няма информация за химичния и елементния състав на материала, както и за неговия произход , – посочва Брагалия. „Освен това имената на участващите учени са пропуснати, но оттогава научих някои от имената им и ще се свържа с тях.“

Писмо от разузнаването разкрива, че тестовете са проведени от Bigelow Aerospace, един от частните изпълнители на американското министерство на отбраната със седалище в Лас Вегас, Невада. Компанията е съкратила всичките си служители, работещи в завода във Вегас през март миналата година, поради пандемията – и не е известно къде могат да се съхраняват материалите от НЛО. Според Брагалия всички бивши служители на завода, към които той се е обърнал за коментар, мистериозно са отказали да говорят.

„Всички бивши служители отказаха да ми дадат коментар,“ каза той.

„Подозирам, че материалите са върнати в Пентагона.“

Със съкращения от: https://www.thesun.co.uk/news/14038945/pentagon-admits-testing-wreckage-ufo-crashes/

© 2021 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата във фейсбук:

© 2021 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *