НЛО – всичко ще се промени през юли 2021 г.?

От доста време изучавам темата за НЛО и извънземните цивилизации. През годините с търсене на информация срещнах много т. нар. „Контактьори“, успях да общувам лично с много от тях и те не ми вдъхнаха доверие, с изключение на един, с когото разговаряхме преди 7 години.

Разказите му за това как е бил систематично отвличан от извънземни, са коренно различни от общоизвестните и не са копие на всички подобни истории. Освен това той успя да сподели множество детайли . Разбира се, имах известни съмнения относно верността на думите му поради някои несъответствия, но въпреки това за себе си го отбелязах в паметта си като „запомни и провери“.

Да Проверя какво? Думите му са от преди 7 години, че всичко ще се промени през 2021 година. Това постоянно преследване на неуловими НЛО ще се промени и тези, които ги контролират, сами ще влязат в контакт с човечеството.

Според него това ще трябва да се случи на 8 или 18 юли 2021 година.

Цитат:

„През 2021 г. те ще влязат в контакт с човечеството и така всички хора ще узнаят за това. Тази година те ще се появят на Земята – открито. Не съм съвсем сигурен какъв е планът им. Те не изглеждат зли или опасни. Тяхната планета е, както ми казаха, много далеч.

Казаха ми, че не могат да ми обяснят колко е далеч, защото просто не мога да го разбера – „Твърде далеч, за да го разбереш, но и близо до края“.

Казаха ми, че нямаме нищо, от което се нуждаят. Така че наистина не знам защо са дошли тук. Те нямат религия и не се нуждаят от кислород, вода, дървета или нещо друго. Те не ядат хора.

Не мисля, че те искат да се кръстосват с нас или да ни модифицират генетично. Не знам какво искат. Но те идваха тук, винаги.

Показаха ми видеоклипове на неандерталци, динозаври и началото на строителството на египетските пирамиди.

Между другото, той твърди, че пирамидите са построени от хора, не без помощта на „учители от звездите“, но са ги построили сами. Той каза, че е видял как блоковете за пирамидите са доставяни от кораби по реката, а след това са били влачени вътре в строежа на пирамидата и вдигани за подреждане през шахтата в центъра на издиганата пирамида, като на асансьор .

Всъщност наближава определената от него дата и ще бъде интересно да се провери дали неговите твърдения ще се окажат верни.

Поне много от казаното от него през годините се потвърди и той просто не можеше да знае за това. Например той пише, че е видял видео, което извънземните са му показали. Според него това е най-старият и най-големият храмов комплекс на индианците маи.

Открит е едва през 2020 година. И описанието му на този комплекс беше точно това, което археолозите откриха. През 2020 г. археолозите откриват най-стария и най-голям храмов комплекс на индианците маи, провеждайки разкопки на брега на река Сан Педро на границата между Мексико и Гватемала. Конструкцията е на повече от три хиляди години.

Неочаквано археолозите откриват непознат досега и същевременно огромен храмов комплекс не в джунглата, а в гъсто населената територия на държавата Табаско, която се намира на границата между Мексико и Гватемала. На лидарни изображения на брега на река Сан Педро, която тече през едноименния град, учените забелязали гигантска правоъгълна зона, скрита под повърхността на земята.

По време на експедиция до региона, Иномата и колегите му открили огромна платформа, изработена от глина и камъни. Дължината и е била около 1400 метра, ширината – 400 метра, а височината – около 10-15 метра. Учените са открили там много артефакти, включително керамика, която показва връзката на нейните строители с първите племена на маите.

Тази глинена конструкция е била свързана с външния свят чрез девет широки пътища и е била обърната по такъв начин, че противоположните й краища „са гледали“ към точките, където Слънцето изгрява в деня на лятното и зимното слънцестоене, ако се гледа платформата от пирамидата или могилата, която се намира на няколкостотин метра западно от нея.

Интересното е, че на територията на този храмов комплекс учените не са открили гигантски статуи на владетели или воини, които обикновено се срещат в други паметници на културата на маите и олмеките, техните предполагаеми предшественици.

Как би могъл да опише точно този комплекс, който беше открит едва миналата година, преди 7 години?

PS: Човекът беше от Съединените щати и спря да контактува, като написа, че „Те са недоволни, че говоря за това в интернет.“

По материали на earth-chronicles

 

Последвайте ни в Телеграм

© 2021 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата във фейсбук:

© 2021 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Related Posts

One thought on “НЛО – всичко ще се промени през юли 2021 г.?

  1. Останаха 2 дни до началото на Юли. Чакам го с толкова нетърпение , с колкото никога нищо друго не съм чакала.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *