Странната телевизия на „Роскосмос“ разказа за извънземни от Венера и апокалипсиса

Стартиралият на 4 март тв канал „Първи космически„, за създаването на който отговарят руската космическа корпорация „Роскосмос“ и „Първи ТВЧ“ започна с излъчването на история за извънземни от Венера и предстоящия апокалипсис.

Примери  даде популярният блогър Иля Варламов на своя уебсайт.

В съобщение за пресата на държавната корпорация се казва, че съдържанието на новия канал ще се основава на научно-популярни програми за структурата на Вселената, новини от руската космическа индустрия, както и тематични игрални и документални филми.

Беше обявено и излъчването на директни изстрелвания на руски ракети и включване от космоса. Предполагаше се, че „Първи космически“ трябва да комбинира научен подход и достъпност на разказа.

Каналът обаче, замислен като аналог на американската телевизия НАСА ТВ, в първите дни показва поредицата „Тайните на космоса“, наречена документална. Блогърът има въпроси относно съдържанието й.

В първия епизод, посветен на Венера, поканените експерти говорят за същества, които живеят в пясъците на планетата, които приличат на скорпиони и за странни канали под формата на буквата „H“. Гостът на програмата Виктор Архангелски, наречен доктор по философия, въз основа на снимки на планетата заключава, че тези канали са пътищата на загинали цивилизации.

В своята аргументация той се опира на Платон и древни египетски легенди, в които се говори за управлението на боговете. Според Архангелски, митовете описват реални събития, а боговете Озирис, Хор и Изида са извънземни от Венера.

Други участници в програмата, позовавайки се на неназовани американски биолози, говориха за кървавия дъжд въз основа на „космически частици, без земна ДНК“. Според тях тъмните петна на изображенията на Венера са микроскопични същества, които може да са отговорни за най-страшните епидемии на Земята.

Във втория епизод на филма Алексей Диашев, генерален директор на Изследователския институт за национална сигурност (организация с нестопанска цел), говори за „земните аналози на черните дупки“ – гигантски резервоари с вода под земята, които излизат на повърхността и причиняват наводнения, подобни на описаните в Библията.
Като цяло предаването бе посветено на изменението на климата и бедствията, които те носят. Авторите на филма описват предстоящия апокалипсис и твърдят, че Русия вече е готова да го посрещне с помощта на уникален комплекс в Красноярск, наречен BIOS-3.

по материали на lenta.ru

Последвайте ни в Телеграм

© 2021 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата във фейсбук:

© 2021 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *