Виедокамера засне призрачна фигура близо до леглото на дете (видео)

Жителката на Лас Вегас (САЩ) Тори Макензи била ужасена, когато, гледайки записите от камерата, насочена към креватчето на внучката й, тя видяла до нея зловеща фигура на непознато същество.

41-годишната американка Тори Макензи бил в дома на най-големия си син Райън, който има двегодишна дъщеря Амбър и седеммесечен син.

Веднъж, когато Тори вече била сложила внучката си в леглото, тя случайно чула момичето да казва на някой „Върви си“, сякаш в стаята освен детето, имало още някой.

Тори се притеснила от това и инсталирала камера в детската стая, която реагира на движенията и прави снимки в момента на движението. Няколко дни по-късно Тори решила да види какво е записала камерата и с ужас видяла бяла, полупрозрачна рогата фигура близо до креватчето.

На главата на фигурата ясно се виждат два рога, а пръстите наподобяват дълги нокти. Фигурата стояла прегърбена до леглото, където детето спало.

И най-важното, колко от тези „гости“ влизат в домовете ни? В крайна сметка, видеокамери не са инсталирани навсякъде. И като се има предвид, че извънземните имат технологии, които им позволяват да бъдат невидими и да преминават през стени – никой не е имунизиран от такива „гости“!

Напоследък активността на НЛО се увеличи значително. НЛО спряха да се крият. НЛО летят ежедневно близо до Международната космическа станция, без дори да включват маскировка.

Всъщност на това изображение от камерата виждаме един от представителите на една от извънземните цивилизации, която присъства на нашата планета. Ако сте искали да видите извънземно – вижте, това е!

Последвайте ни в Телеграм

© 2021 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата във фейсбук:

© 2021 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *