Земята е жив организъм, който е създал човека

Всички планети са живи организми, върху които рано или късно се сформират необходимите условия за появата на човек.

Валерий Уваров, директор на международния информационен център за уфологични изследвания, говори за това в интервю за news.ru.

Уфологът разказа, че в процеса на работата си е трябвало да се занимава с различни текстове на древни цивилизации от шумерска до египетска и много от тях споменават, че всички планети във Вселената са живи организми.

Планетата в процеса на своето развитие преминава през няколко етапа и накрая започва период, когато биосферата започва да се сформира в нея, с помощта на която получава енергията, необходима за еволюцията.

Според Уваров шумерските и египетските текстове разказват, че в информационното поле на Земята има енергийни отпечатъци от образуването на физическа материя и появата на „нещо“. С развитието си,  Земята стига до етап, когато за по-нататъшни еволюционни процеси тя трябва да създаде определени форми на живот, които могат да трансформират енергиите.

Изследователят вярва, че Земята е създала хората и всички хуманоидни форми на живот на нея са сходни, но те идват от различни планети. Ако например хората стигнат до далечни планети, където има живот, те ще срещнат точно същия човек на тях, твърди в  хипотезата си Уваров.

Последвайте ни в Телеграм

© 2021 energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата в нашата страница:


© 2021 energetika-bg.com All rights reserved!

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *