Магическите знаци на ръцете, които показват, че сте истински целител

Под думата целител не се разбира непременно човек, който лекува с ръце или със силата на ума си.

Не, сега става дума такова призвание, как да донесем добро, светлина и помощ на хората. Това се прави от лекари, билкари и, да, наистина лечители, които лекуват с ръце, ритуали, силата на волята или слово.

Много хора не могат да намерят призванието си дълго време. А е достатъчно само да обърнат внимание на линиите на ръцете си и всичко веднага ще им стане ясно.

Самарянски линии

Най-важните линии, които намекват, че имате лечителски способности, това са, разбира се, линиите на самаряните. Вертикалните линии са под малкия пръст. Те могат да бъдат три или повече. И трябва да са ясни. Ако ги имате, вие сте родени да бъдете психолог, лекар или лечител.

Линията на Изида


Близо до хълмовете Меркурий и Луната, линията на Изида минава по самия ръб на дланта. Тя е доста рядък знак на ръката си. Ако обаче я има, се казва, че човекът, който я притежава, има най-висока степен на духовно просветление, той владее тайни знания, включително способността да лекува, и използва всичките си възможности само в полза на хората.

Примка на тайните

Ако забележите примка на ръката си на хълма на Луната, както е на картинката по-горе, това означава, че сте много чувствителни към енергиите. Можете да манипулирате тези енергии с помощта на стихиите и природата. Често хората с този знак на ръцете си предпочитат да използват методите и инструментите на алтернативната медицина, за да подобрят своето и състоянието на хората, които ги помолят за това.

Магически триъгълник

Още един знак, който може да се намери на ръката на лечител, е магическият триъгълник. Той се намира в центъра на дланта и се образува с помощта на линиите на главата, ума и съдбата. Колкото по-голям е триъгълникът на човека, толкова по-мощна сила притежава той. И обърнете внимание, че линиите на триъгълника трябва да са ясни. Хората с такъв триъгълник имат много силна енергия, която могат да използват за лечение. Освен това хората с такъв триъгълник могат магически да привличат пари в живота си.

Триъгълник върху средната фаланга на пръста на Сатурн

Обърнете внимание и на триъгълника. който трябва да се намира на средната фаланга на пръста на Сатурн. Ако откриете такъв знак на ръката си, тогава знаете как хармонично да управлявате енергията на Вселената. Можете да създавате и лекувате с него. И освен това можете да използвате енергия, за да материализирате това, което искате.

Внимавайте обаче с магиите и вещиците!

esotericblog

Последвайте ни в Телеграм

© 2021 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата във фейсбук:

© 2021 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Related Posts

One thought on “Магическите знаци на ръцете, които показват, че сте истински целител

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *