Камерата на марсохода Perseverance засне мистериозни обекти (видео)

Марсоходът Perseverance започна да изследва повърхността на Марс наскоро, но виртуалните уфолози вече откриха нещо странно на снимките, направени с камерата на устройството. Вижте видеото по-долу.

Снимките, които марсоходът Perseverance прави и изпраща на Земята, са интересни не само от това, че са марсиански пейзажи, но и от факта, че те имат доста висока резолюция, което позволява да се разглежда подробно повърхността на друга планета.

На една от тези снимки е открито нещо странно – виртуалните уфолози са сигурни, че това са метални конструкции от изкуствен произход.

Специалистите, които вярват в конспиративните теории, смятат, че ръководството на НАСА не случайно е изпратило марсохода Perseverance в тази зона на Червената планета – експертите предполагат, че марсоходът трябва да проучи аномалия, открита преди това от учени от Националната аерокосмическа агенция на САЩ, на заснети от орбита изображения.

„Ако погледнете отблизо снимките, направени от новия роувър на НАСА, ще забележите нещо много, много странно. Пред нас са обекти с очевидно изкуствен произход, които очевидно са направени от метал.

Откъде са се появили метални конструкции на Марс? Може да се предположи, че това е резултат от дейността на извънземни цивилизации, чиито представители са посетили Червената планета много преди нас “, отбелязват уфолозите.

Последвайте ни в Телеграм

© 2021 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата във фейсбук:

© 2021 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Related Posts

One thought on “Камерата на марсохода Perseverance засне мистериозни обекти (видео)

  1. Защо всички български сайтове са блокирали свободното мнение, примерно http://www.pan.bg, какво се страхуват, че подкрепяме напълно и всецяло Русия, не искам нова война, за разлика от тъпанарите от

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *