Камерата на марсохода Perseverance засне мистериозни обекти (видео)

Марсоходът Perseverance започна да изследва повърхността на Марс наскоро, но виртуалните уфолози вече откриха нещо странно на снимките, направени с камерата на устройството. Вижте видеото по-долу.

Снимките, които марсоходът Perseverance прави и изпраща на Земята, са интересни не само от това, че са марсиански пейзажи, но и от факта, че те имат доста висока резолюция, което позволява да се разглежда подробно повърхността на друга планета.

На една от тези снимки е открито нещо странно – виртуалните уфолози са сигурни, че това са метални конструкции от изкуствен произход.

Специалистите, които вярват в конспиративните теории, смятат, че ръководството на НАСА не случайно е изпратило марсохода Perseverance в тази зона на Червената планета – експертите предполагат, че марсоходът трябва да проучи аномалия, открита преди това от учени от Националната аерокосмическа агенция на САЩ, на заснети от орбита изображения.

!-- Composite Start -->

„Ако погледнете отблизо снимките, направени от новия роувър на НАСА, ще забележите нещо много, много странно. Пред нас са обекти с очевидно изкуствен произход, които очевидно са направени от метал.

Откъде са се появили метални конструкции на Марс? Може да се предположи, че това е резултат от дейността на извънземни цивилизации, чиито представители са посетили Червената планета много преди нас “, отбелязват уфолозите.

Последвайте ни в Телеграм

© 2021 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата във фейсбук:

© 2021 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

One Reply to “Камерата на марсохода Perseverance засне мистериозни обекти (видео)”

  1. Lelemamale

    Защо всички български сайтове са блокирали свободното мнение, примерно http://www.pan.bg, какво се страхуват, че подкрепяме напълно и всецяло Русия, не искам нова война, за разлика от тъпанарите от

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *