При раждане в човек навлиза неизвестна радиоактивна субстанция

Публикуваната преди известно време информация, че човек може да излъчва фотонна луминесценция, разбуни духовете интернет. Това откритие дава нови възможности на човечеството, включително перспективата за значително удължаване на живота.

Впрочем историята има продължение. Съвсем наскоро бяха публикувани резултатите от експерименти, потвърждаващи тези факти и откриващи нови подробности за ядрената физиология на човека.

Резултатите показват, че естествената радиоактивност на човека има цикли, а пиковете на гама-лъчение се регистрират по пет пъти на ден. Това означава, че всеки ден в тялото ни се преразпределят радиоактивни източници,  променяйки своята активност и освобождавайки енергия.

Образно казано ако човек се сравни с фенерче, изглежда, че пет пъти на ден това фенерче се пали и светва. Това означава, че със сигурност в него трябва да има източник на захранване. Научни изследвания са установили, че този източник е в костите и мускулните тъкани на човешкото тяло, където са концентрирани голяма част от естествените радионуклиди.

“Изследвания и наблюденията показват, че способността на човек  да генерира електромагнитни вълни му дава възможност да “преподрежда” биологичната си структура, да  поддържа баланс в метаболизма и да снижава при това  температурния си режим,  “включвайки”   самостоятелна охладителна система” – казват изследователите Андрей Кричков и членът на  Европейската академия на природните науки Олга Шнайбел.

Изследователите поставят и следния въпрос: В кой момент от живота си  човек се превръща в източник на електромагнитни вълни?  За да се отговори на този въпрос са правени изследвания в центъра за поддържане на бременност и майчинство  и в залата за раждания.

Учените са установили, че нивото на гама-лъчение у бременни жени (дори и в по-късните етапи, когато до раждането остават няколко часа) не се различава от това на всеки друг възрастен. Спектограмният  анализ позволил да се стигне до заключението, че преразпределяне или прехвърляне на енергия от майката към детето не се случва. Плодът, намиращ  се в утробата, не показва  своя  гама -активност дори   и няколко минути преди раждането.

Само че веднага след раждането, по време на първите 20-120 секунди, спектрометърът регистрира  активност на радионуклиди, неприсъщи на майката или на околната среда. Въз основа на тези наблюдения  изследователите заключават, че при раждането някакъв  непроучен феномен “прелива” на детето своята енергия, която придружава човек през целия му живот. По време на обсъждане на резултатите,  това явление се нарича “Високоорганизирана енергийна среда”.

Оказва се, че с използването на собственото  електромагнитно излъчване, човек си взаимодейства с околната среда, реализирайки принципа на отворената квантово-биологична система, обобщават учените.

http://30dumi.eu/2013/04/pri-razhdane-v-chovek-navliza-neizvestna-radioaktivna-substantsiya/

 

Последвайте ни в Телеграм

Related Posts

One thought on “При раждане в човек навлиза неизвестна радиоактивна субстанция

  1. Ако може под такива статии и източниците да поствате ще е много полезно! :)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *