Секретни военни документи за НЛО ще бъдат публикувани скоро

Според информатор от Пентагона, правителството на САЩ се готви да сподели информация за НЛО с обществеността още през юни тази година.

В доклада трябва да се появят подробности за най-известните наблюдения на НЛО и неизвестни досега срещи.

Според Futurism, Луис Елизондо (Luis Elizondo), който е ръководил Програмата за разширено идентифициране на аерокосмически заплахи, която вече е закрита инициатива за проучване и обяснение на неидентифицирани летящи обекти или явления, казва, че правителството на САЩ планира да публикува документация за „реалността“ на НЛО.

Докладът, казва Елизондо, ще съдържа подробности и обяснения за много от явленията, с които се сблъскват американските военни. Например случаят с пенсионирания пилот на американския флот Дейвид Фравър, който през 2004 г. вижда от пилотската кабина ​​неидентифициран летящ обект с овална форма, дълъг около 12 метра.

Докладът също така ще помогне и за демистифицирането на огромния брой странни наблюдения, съобщени от очевидци от цял ​​свят. Вероятно много от тях може да са просто балони или оптични илюзии.

Изданието отбелязва, че през последните няколко години Елизондо обещава вече няколко пъти, че правителството на САЩ ще публикува доклад за НЛО.

Този път обаче вероятността докладът да бъде публикуван е много по-голяма. Бившият президент на САЩ Доналд Тръмп също поиска от американските разузнавателни служби да публикуват всичко, което знаят за НЛО.

Последвайте ни в Телеграм

© 2021 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата във фейсбук:

© 2021 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *