Множество НЛО са уловени от радарите на американски боен кораб (видео)

Няколко дни след като бившият президент на САЩ Барак Обама обяви, че военните разполагат с доказателства за сблъсъци с НЛО, режисьорът на документални филми Джереми Корбел публикува видео с данни от военни радари.

Джеръми Корбел публикува 46-секундното видео в Twitter, заявявайки, че е заснето на американския кораб „Omaha“ на 15 юли 2019 г. Според него това е група неидентифицирани летящи обекти (НЛО) до морски кораб.

На видеото е заснета екрана на радар с няколко обекта, които се движат около кораба. По някое време един от военните казва: „Движат се бързо. … Обръщат се. „

На екрана на радара можете да видите около 14 неидентифицирани обекта, чиято скорост варира от около 70 до 250 километра в час. Скоростта на кораба е три пъти по-ниска от тази на НЛО.

Той обяснява, че сблъсъкът на НЛО на 15 юли 2019 г. край бреговете на Сан Диего е продължил два часа от 21 до 23 часа и е приключил, когато един от обектите се е потопил в океана. Когато американската подводница тръгнала да търси обекта, останки не бяха открити.

Корбел счита, че инцидентът е засекретен от американската армия и се надява, че обществеността скоро ще разбере всички подробности за инцидента.

 

esoreiter

 

Последвайте ни в Телеграм

© 2021 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата във фейсбук:

© 2021 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *