В пирамидата на Хеопс е скрит извънземен артефакт, съобщи уфолог

Директорът на Международния информационен център за уфологични изследвания Валерий Уваров смята, че египетското министерство за древността и   разузнавателни служби няма да позволят на света да разбере истината за констатациите в пирамидата на Хеопс.

Това се съобщава на страниците на изданието „FAN“.

Става дума за това, че по-рано международен екип от учени обяви намеренията си да изследва известната древна структура с помощта на холографски  радари.

В тази връзка руският експерт смята, че ако радарната технология, която учените ще използват, сканира стените на голяма дълбочина, най-малко 15-20 метра, тогава пред погледите им ще се открие коридор, за който се споменава в древните писания като път, водещ към Озирис.

Уфологът разказа, че новото изследователско оборудване най-вероятно ще разкрие този коридор в пирамидата на Хеопс. Според него това ще бъде истинска археологическа сензация, която драстично ще разшири съвременните знания на човечеството.

Този коридор изглежда като спирала, усукваща се обратно на часовниковата стрелка и простираща се до самия връх на пирамидата. Тайнственият коридор в крайна сметка ще доведе до малка стая, вътре в която се намира техногенно устройство от извънземен произход, според уфолога.

Въпреки този факт, уфологът не е сигурен, че световната общност ще научи нещо за тази находка. Според него египетските власти едва ли ще искат да публикуват такава сензационна информация. Особено, когато се отчете, че това египетско министерство е под чужд надзор. В краен случай ще получим само ограничена информация за тази находка, счита Уваров.

Последвайте ни в Телеграм

© 2021 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата във фейсбук:

© 2021 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *