Как извънземните крадат от хората време

Първият невероятен инцидент се е случил през есента на 1975 г. в югозападната част на Китай в живописната зелена провинция Юнан.

Двама войници от Китайската народно -освободителна армия стояли на стража на входа на военното поделение в района.

Изведнъж видели, че странно светещ червеникав обект с внушителни размери лети точно към тях по небето. Единият страж се затичал да докладва на началниците си за появата на летящия обект, а вторият останал на поста си.

Няколко минути по -късно войникът се върнал на поста си заедно с ръководството на охраната и няколко войници, но в този момент на портата нямало никой – вторият караул изчезна.

Командването на звеното разпоредило претърсване. Войниците внимателно претърсили района около военната част, претърсил и всички помещения. Изчезналият страж бил открит няколко часа по -късно. Той бил тотално неадекватен и изобщо не разбирал какво се е случило. Но това, което особено изненадало войниците, които го намерили, били дългата коса, брадата и мустаците на техния нещастен другар.

Изглеждало така, сякаш отдавна не се е бръснал или подстригвал, а все пак само преди няколко часа бил гладко обръснат и подстриган … Оръжието му било с него. Оказало се силно намагнетизирано, като часовника на китката му.

Нямало разумно обяснение за този факт.

Друг добре познат в цял свят случай на отвличане се е случил в Чили. На 25 април 1977 г. в 16.15 ч. подофицер Армандо Валдес става участник в неочаквано и необяснимо събитие.

Шестима войници били край огъня. Изведнъж забелязали, че два светли „грамадни“ обекта се приближават към тях по все още тъмното небе. Един от светещите обекти започнал да каца, а вторият висял на малка височина на разстояние няколкостотин метра от войниците.

Валдес наредил на подчинените си да се подготвят за отбрана, а той самият тръгнал да види какво се случва там. В този момент, когато той застал точно под спускащия се обект, отгоре върху него се спуснал лъч и войниците видели как подофицерът изчезва. Неизвестният обект излетял мигновено.

Точно 15 минути по -късно Армандо Валдес се върнал на поляната и веднага загубил съзнание. Часовникът му показвал точното време – 4:30, но датата на часовника била пет дни напред. Не само часовникът, но и бледото, изтощено лице на подофицера, обрасло с петдневна брада, също отговаряли на пет дни без храна и почивка. Какво се е случило с него през тези 15 минути, той самият не разбирал …

Случаят с Армандо Валдес се счита за един от най -изненадващите и мистериозни в историята на наблюденията на НЛО. Подофицерът Валдес и китайският страж вероятно били отвлечени от някой чрез „пространствено-времевия канал“ и след това върнати обратно.

Изглежда като чиста фантазия, но и в двата случая жертвите еднакво загубили представа за изминалия период от време, през който „остарели“ с няколко дни.

Последвайте ни в Телеграм

© 2021 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата във фейсбук:

© 2021 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Related Posts

One thought on “Как извънземните крадат от хората време

  1. Би следвало да е обратното – парадокса на близнаците. За отвлечените които са се движили с някаква скорост времето да е по бавно отколкото за останалите.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *