Няма как Земята да е планета-затвор, а Луната – станция на надзирателите

Споделяме тотални конспирации, които нямат нищо общо с реалността, освен някои „незначителнифакти. И така:

Луната е не само изключително странна по своята структура, но и се държи по доста странен начин.

Тя е четиристотин пъти по -малка от Слънцето, но е четиристотин пъти по-близо до Земята, поради което и Слънцето, и Луната изглеждат с еднакъв размер на небето, което предизвиква явления, които наричаме пълни затъмнения.

И ако приемаме това за даденост, то се оказва най -невероятното „съвпадение“ във Вселената.

В допълнение, Луната отразява движението на Слънцето по небосвода, изгрява и залязва в същата точка на хоризонта като Слънцето при противоположни слънцестоения. Например това означава, че Луната изгрява посред зима на същото място като Слънцето в средата на лятото.

Няма логична причина Луната да имитира Слънцето по този начин, а това има значение само за човеците, живеещи на Земята.

Проведени са хиляди изследвания и е доказано без съмнение, че гравитационните характеристики на Луната не са просто аномални. Това е точното число, необходимо, за да се гарантира, че Луната няма да „избяга“ от гравитацията на Земята и няма да бъде привлечена от Слънцето, както би трябвало да бъде според закона за всемирното привличане.

Като се имат предвид стотиците неестествени явления, възникващи на лунната повърхност, които НАСА никога не си е направила труда да сподели с широката публика, но които въпреки това са били наблюдавани от векове от независими наблюдатели, може да се предположи, че Луната е космически кораб – изкуствен при това.

Ето само някои от тези наблюдения:

– Луната е по -стара от Земята. Според въглеродния анализ Земята е на 4,6 милиарда години, а Луната е на почти 5.

– Прахът около Луната, за който се смята, че се е образувал в резултат на атмосферни влияния и разрушаване на скали по повърхността на Луната, има химичен състав, който не съответства на състава на скалите на самата Луна. Самият този прах е по -стар от Луната с още един милиард години.

„Въпреки че Луната няма магнитно поле, лунните скали са намагнетизирани.“

– Има доказателства, че кратерите на Луната са образувани от вътрешни процеси, но Луната никога никога не е била достатъчно гореща, за да образува вулкани.

– Металите на повърхността са по -тежки от металите в сърцевината. (Обикновено по -леките метали са на повърхността, а по -тежките са по -близо до сърцевината.)

– Повърхностните метали са 80% титан. Няма такова количество титан на цялата планета Земя.

– На Луната има сеизмична активност без съответните метеоритни удари или движения на тектонични плочи.

– Всъщност са наблюдавани изригвания с червеникав блясък, абсолютно идентични и повтарящи се, придвижващи Луната по -близо до Земята. Това звучи ли като работещ двигател?

Луната е не само външно невъзможен обект, но и от уникална полза за нас, хората. Това не е нищо повече от инкубатор за живот.

Ако Луната не беше точно със същия размер, маса и разстояние, както е била на всеки етап от еволюцията на Земята, тук нямаше да има интелигентен живот. Учените са съгласни, че дължим всичко на Луната.

Тя действа като стабилизатор, който държи нашата планета под нужния ъгъл, за да създаде сезоните и да поддържа водата това и състояние в по -голямата част от планетата. Без Луната Земята би била мъртва и твърда като Венера.

Всичко по -горе, заедно с безброй други примери, показват, че Луната не е била поставена в орбитата на Земята случайно или по природа, и не в резултат на прилагането на който и да е закон на астрофизиката.

Има теория, че Луната е поставена там, за да предпази Земята от метеорити. Нека го приемем за даденост. От кого? Бог? Извънземни? Нека не се фокусираме върху частта за щита. Нека се съсредоточим върху факта, че „тя е била поставена там“.

Така, тази теория предполага, че някой е поставил Луната там, където е, принуждавайки дискусията да се съсредоточи върху целта. Въз основа на определени факти в различни времеви рамки са изложени теории, които подкрепят концепцията, че цялата ни планета е създадена като вид затвор.

Според една теория това е затвор за наблюдение на нашия вид.

Според друга теория Земята е духовен затвор. Затвор за нашите безсмъртни души.

Нека погледнем на това с отворен ум, защото е съвсем естествено, че когато се изложи теория, която подкрепя нещо различно от това, което се преподава в училище, повечето хора я отхвърлят, без дори да гледат доказателствата.

1. Земята е нестабилна по своята природа планета.

Тя не може да поддържа обитаемостта и дългосрочното съществуване на цивилизациите. Какви факти подкрепят това твърдение?

Постоянни земетресения, изригвания на вулкани и други „природни явления“, които отново и отново унищожават всяка цивилизация, изпреварили времето си (минойската цивилизация, Атлантида, Помпей, Дамган (Иран), Антиохия, чума в Източната и Западната Римска империя и т.н. )).

Логично ли е, че човечеството се опитва да гради върху основа, която е способна да унищожи всичко изградено за секунди?

Възможно ли е да има друга причина освен възможността да нямаме друг избор, ние сме принудени да живеем тук и не можем да напуснем Земята и да отидем на друго място с по -благоприятни условия.

2. Човечеството е саморазрушително

Очевиден е фактът, че хората не понасят други хора. Войни, нападения, набези, убийства, изнасилвания, престъпления и всичко, което може да си представи. Всичко това правят хора, за да наранят други хора. Не е ли същото като това, което се случва в затвор, пълен с престъпници?

Хората са хвърляни в затвора, когато престъпленията са от малък мащаб (отделни лица и малки групи), но мащабните „инциденти“ се записват в историята като значими събития като кръстоносните походи, световните войни, революционните войни, гражданските войни, Чингис хан, Атила. И те се изучават в учебниците по история и училищата. Има ли смисъл в това за някого?

3. Човечеството винаги се движи от „висша сила“.

Нека да разгледаме някои от великите хора в историята. Александър Велики, Карл Велики, Барбароса, Петър Велики, Иван Грозни, Мао Цзедун, Йосиф Сталин, Уинстън Чърчил, Адолф Хитлер, Бенито Мусолини, Червените кхмери, Чингис хан, Атила Гун, Юлий Цезар, Франциско и Писаро, списъкът продължава нататък. Между тях: около 1 000 000 000 мъртви.

Да, цифрата е правилна. Един милиард убити във войни, причинени от „висши сили“. Един милиард души, жертвани „в името на Висшата сила (заменете Висшата сила с някакво име или термин, който ви харесва повече).

Какъв е най -добрият начин за контрол на затворниците? Позволете им да поддържат своята гангстерска структура в рамките на затворената си затворническа общност. Крадци срещу политически, черни срещу бели, един клан срещу друг затворнически клан и т.н.

Разделяй и владей. Знаете ли колко затворници във всички затвори по света са загинали в резултат на насилие на банди сред стените на затворите? Милиони са! И за какво? Идеология, раса, начин на действие, религия, личност? Да бе да!

Има ли прилики?

И така. От една страна, имаме космическо тяло, наречено Луна, поставено на сегашно си място от неизвестни сили, с точните свойства, необходими за да остане там завинаги, и с мистериозни събития, наблюдавани на повърхността му. От друга страна, имаме население на Земята, което се държи точно като затворниците в затвор.

Грешно ли е да се предположи, че това космическо тяло, което наричаме Луна, е било поставено там, за да пази затворниците и да контролира напълно всичко, което се случва на територията на затвора?

Глупости, нали :( Пълни глупости и конспирации…….

 

Последвайте ни в Телеграм

© 2021 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

 

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *