Знамения в небето над Испания (видео)

Миналата събота се проведе религиозно шествие по улиците на град Севиля в Испания и един от местните жители решил да направи няколко снимки на това събитие

В събота тръгнах в 7 сутринта, за да намеря място, защото шествието тръгваше в 9 сутринта. Когато минаха покрай мен, снимах със смартфона си. След това качих снимките в профила си в Instagram и Facebook”, казва Игнасио Фернандес Барионуево-Перена.

Няколко часа по -късно един от приятелите му се обадил и го попита дали е ретуширал снимката с помощта на някаква програма: „Не, не съм я ретуширал. Снимката е качена от мобилен телефон, „и не използвам софтуер за редактиране“, каза той.

Приятелят го помолил да обърне снимката и да погледне облаците: „Косата ми се изправи! Знам, че това е облак, разбира се, е, но аз съм вярващ и природата е създадена от Бог и Бог има много начини да се прояви – в изкуството, в музиката, във всичко … и който иска да вярва, той вярва ”, – подчертава авторът на снимката, която сега е вирусна във всички социални мрежи.

Последвайте ни в Телеграм

© 2021 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата във фейсбук:

© 2021 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *